Skip to main content

Μασκότ και κεράσματα στην πλατεία Αριστοτέλους από τον ΟΣΘ

Οι δύο ανιματέρ, ντυμένοι με στολές δοντιών, διένειμαν ειδικά φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά.

Εκατοντάδες πολίτες είχαν την ευκαιρία να χαμογελάσουν ευχάριστα το Σάββατο 24 Νοεμβρίου, όταν συνάντησαν στην Πλατεία Αριστοτέλους τις μασκότ του Οδοντιατρικού Συλλόγου Θεσσαλονίκης.

Οι δύο ανιματέρ, ντυμένοι με στολές δοντιών, διένειμαν ειδικά φυλλάδια με ενημερωτικό υλικό ειδικά σχεδιασμένο για παιδιά, ενώ παράλληλα, μέλη του Συλλόγου, κερνούσαν εδέσματα στους περαστικούς.

«Συνεχίζουμε δυναμικά τις δράσεις μας, με γνώμονα την ενημέρωση των συμπολιτών μας για τις σοβαρές στοματικές ασθένειες, η εμφάνιση των οποίων, τα τελευταία χρόνια, παρουσιάζει σημαντική αύξηση. Η οικονομική και κοινωνική κρίση ταλανίζει τις Ελληνικές οικογένειες, που αμελούν τη στοματική τους Υγεία, με ολέθρια αποτελέσματα. Φέτος, με την παρουσία των δύο ανιματέρ, εστιάσαμε στα παιδιά και στους γονείς, με σκοπό την ενημέρωση και την πρόληψη. Παράλληλα, προβαίνουμε σε εξορμήσεις σε σχολεία και δομές Παιδείας, ώστε να βρισκόμαστε στο πλευρό των παιδιών μας», ανέφερε σε δήλωσή του ο Πρόεδρος του ΟΣΘ, Αθανάσιος Δεβλιώτης.