Skip to main content

Μασούτης από ΕΒΕΘ: Να προχωρήσουν τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης

Στην ετήσια δεξίωση του ΕΒΕΘ παρευρέθηκαν μεταξύ άλλων δήμαρχοι, οικονομικοί παράγοντες και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης

Την ευχή το 2020 να υλοποιηθούν τα μεγάλα έργα της Θεσσαλονίκης απηύθυνε πριν από λίγο ο πρόεδρος του Εμπορικού και Βιομηχανικού Επιμελητηρίου Θεσσαλονίκης, Γιάννης Μασούτης στο χαιρετισμό του στην ετήσια δεξίωση του ΕΒΕΘ.

Ο κ. Μασούτης εξέφρασε την αισιοδοξία του για την πορεία της οικονομίας και αναφερόμενος στους στόχους του ΕΒΕΘ μέσα στη χρονιά, κωδικοποίησε τα ακόλουθα: «Με τις ενέργειές μας θέλουμε να στηρίξουμε την ανταγωνιστικότητα των επιχειρήσεων, την εξωστρέφειά τους αλλά και τις ενθαρρύνουμε στη χρήση των νέων τεχνολογιών και των ψηφιακών δυνατοτήτων», είπε χαρακτηριστικά, διευκρινίζοντας ταυτόχρονα ότι το ΕΒΕΘ θα στηρίζει επίσης τα δίκαια αιτήματα των μελών του.

Η φετινή δεξίωση του ΕΒΕΘ, η πρώτη μετά από δέκα χρόνια οργανώθηκε σε συνεργασία με το Ελληνο-Ιταλικό Εμπορικό Επιμελητήριο. Στο σύντομο χαιρετισμό του ο πρόεδρος του Ελληνοιταλικού, Χρήστος Σαραντόπουλος υπογράμμισε τη μεγάλη δυναμική που έχουν οι οικονομικές σχέσεις Ελλάδας-Ιταλίας και δεσμεύτηκε σε κινήσεις του Επιμελητηρίου που βρίσκονται σε αυτή την κατεύθυνση.

Στη δεξίωση παρευρέθηκαν δήμαρχοι, οικονομικοί παράγοντες και επιχειρηματίες της Θεσσαλονίκης, οι οποίοι είχαν την ευκαιρία να συναντηθούν και να συζητήσουν θέματα που αφορούν την οικονομία και τις προοπτικές της Θεσσαλονίκης.