Skip to main content

Χωρίς την παραμικρή σκιά η εξαγορά της Προμηθευτικής από τον Μασούτη

Τέλος στη δικαστική διαμάχη - Οι δύο εταιρείες αναγνωρίζουν ότι δεν αποδείχτηκε καμία υποχρέωση της «Προμηθευτικής Τροφίμων ΑΕ» προς τις ίδιες.

Οριστικό τέλος δίνεται στις διεκδικήσεις δύο εταιρειών από την «Προμηθευτική Τροφίμων», η οποία εξαγοράστηκε από τον όμιλο Μασούτη.

Οι δύο εταιρείες, «Ελευθέριος Κιαχάκης AE εμπορίας κρεάτων» και «Σ & Κ. Ζαφειρόπουλος ΟΕ», διεκδικούσαν μέσω της δικαστικής οδού απαιτήσεις ύψους περίπου 1,5 εκατ. ευρώ από την «Προμηθευτική Κρεάτων», την εταιρεία που διαχειριζόταν τα κρεοπωλεία της Προμηθευτικής, πριν το δίκτυο της, με 53 καταστήματα στην Αττική, εξαγοραστεί από τη Μασούτης.

Ωστόσο, όπως αναφέρει σε ανακοίνωσή της η δικηγορική εταιρεία Νίκος Αγαπηνός και Συνεργάτες, που εκπροσωπεί τις δύο εταιρείες, «μετά από αμοιβαίες εξηγήσεις και προσκόμιση όλων των απαραίτητων στοιχείων μεταξύ των παραπάνω εταιρειών και της Προμηθευτικής Τροφίμων ΑΕ, αποδείχτηκε και έγινε κατανοητό ότι ουδέποτε έλαβε χώρα μεταβίβαση επιχείρησης ή οποιουδήποτε στοιχείου μεταξύ της "Προμηθευτικής Τροφίμων ΑΕ" και της "Προμηθευτικής Κρεάτων ΑΕ" και ως εκ τούτου δεν αποδείχτηκε καμία υποχρέωση της "Προμηθευτικής Τροφίμων ΑΕ" προς τις παραπάνω εταιρείες, οι οποίες και απέσυραν κάθε σχετική αντιδικία».