Skip to main content

Μασούτης-Henkel ενώθηκαν για ένα καλύτερο αύριο στα Παιδικά Χωριά SOS

Mε το πρόγραμμα «Μαζί κτίζουμε το αύριο» συγκεντρώθηκε γραφική ύλη και αναλώσιμα είδη για την ενίσχυση των προγραμμάτων των παιδικών χωριών SOS.

Εντυπωσιακή ήταν, σύμφωνα με σχετική ανακοίνωση, η συμμετοχή του κόσμου στην ενέργεια που συνδιοργάνωσαν η εταιρεία Μασούτης με τον Τομέα Καλλυντικών Henkel για τα παιδικά χωριά SOS.

Mε το πρόγραμμα κοινωνικής προσφοράς «Μαζί κτίζουμε το αύριο» συγκεντρώθηκε γραφική ύλη και αναλώσιμα είδη για την ενίσχυση των προγραμμάτων των παιδικών χωριών SOS σε όλη την Ελλάδα.

Όπως αναφέρεται σχετικά, η ενέργεια πραγματοποιήθηκε για 7η συνεχή χρονιά και όπως κάθε χρόνο η επιτυχία της αποδεικνύει ότι ο κόσμος θέλει να βοηθήσει και να προσφέρει στα παιδιά και οι εταιρείες πρέπει να δίνουν τον τρόπο όπως έκαναν οι εταιρείες Μασούτης και Henkel.



Από 26/08 έως 14/09/2020 στο πρόγραμμα συμμετείχαν και τα 331 καταστήματα Μασούτης όπου είχαν τοποθετηθεί τα ειδικά κουτιά με την καρδιά και έτσι δινόταν η δυνατότητα σε όλους τους καταναλωτές να έχουν συμμετοχή σε αυτόν τον τόσο σημαντικό σκοπό. Επίσης, το πρόγραμμα ενίσχυσαν και οι εργαζόμενοι στα γραφεία των 2 εταιρειών, Μασούτης και Henkel, συγκεντρώνοντας μεγάλο αριθμό σχολικών ειδών.

Τα είδη ενίσχυσης που συγκεντρώθηκαν σύμφωνα με τις ανάγκες ήταν τετράδια, μολύβια, στυλό, γόμες, ξύστρες, διορθωτικά, χάρακες, διαβήτες, νερομπογιές, μαρκαδόρους, μπλοκ ζωγραφικής, χαρτί Α4.