Τρίτη 18 Φεβρουαρίου 2020
x

ΜΑΣΟΥΤΗΣ: Η ΜΟΝΑΔΙΚΗ ΑΛΥΣΙΔΑ ΣΟΥΠΕΡ ΜΑΡΚΕΤ ΣΤΗ ΛΙΣΤΑ BEST WORKPLACES!

Η Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. είναι η μοναδική εταιρεία στον κλάδο που διακρίθηκε σε κορυφαία θέση στη λίστα των Best Workplaces

Για 8η συνεχή χρονιά η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ διακρίνεται μέσα στις 10 πρώτες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα κατακτώντας την 3η θέση, σε «μία ακόμα χρονιά περηφάνιας για την εταιρεία και τους ανθρώπους της».

Στην ανακοίνωση σημειώνεται ότι η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ αποτελεί και τη μόνη αλυσίδα τροφίμων – σούπερ μάρκετ - που διακρίνεται στη λίστα, «αποδεικνύοντας εμπράκτως ότι προσφέρει ασφαλές και ευχάριστο περιβάλλον εργασίας στους ανθρώπους της, όπου συνεργάζονται με αλληλοσεβασμό και αγάπη για την εταιρεία, την κοινή οικογένεια».

Τα παραπάνω προκύπτουν από τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces του Great Place to Work® Institute Hellas, μιας από τις πιο αξιόπιστες έρευνες αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος παγκοσμίως.

«Σε μια οικογενειακή και αμιγώς ελληνική εταιρεία, δεν είναι σχήμα λόγου να πούμε ότι ο άνθρωπος είναι στο επίκεντρο, είτε ως εργαζόμενος, είτε ως καταναλωτής», αναφέρει η Διαμαντής Μασούτης ΑΕ και προσθέτει:

«Πιστοί στο όραμα και τις αξίες πάνω στις οποίες δημιούργησε και ανέπτυξε την εταιρεία ο ιδρυτής της, κ. Διαμαντής Μασούτης, συνεχίζει να αναπτύσσετε έχοντας πάντα ως κινητήρια δύναμη τους ανθρώπους της οι οποίοι με αφοσίωση, εργατικότητα και αγάπη στηρίζουν την εταιρεία που από το 1976 έχει δημιουργήσει τη δική της ξεχωριστή εταιρική κουλτούρα με επίκεντρο τον άνθρωπο».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ