Skip to main content

Μασούτης και «Αποστολή» προσφέρουν τρόφιμα σε ευάλωτες οικογένειες

Δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες οικογένειες αρκετών περιοχών μοίρασε η Ιερά Αρχιεπισκοπή Αθηνών και η αλυσίδα σούπερ μάρκετ.

Μετά την Αττική το πρόγραμμα «Μαζί, όπου υπάρχει ανάγκη» συνεχίστηκε στην Ανατολική Μακεδονία και Θράκη. Στο πρόγραμμα ενώνουν τις δυνάμεις τους ο Φιλανθρωπικός Οργανισμός της Ιεράς Αρχιεπισκοπής Αθηνών «Αποστολή» και η «Διαμαντής Μασούτης Α.Ε.» και προσφέρουν δέματα με τρόφιμα και είδη πρώτης ανάγκης σε ευάλωτες οικογένειες.

Για να μπορέσουν να στρώσουν χριστουγεννιάτικο τραπέζι και να νιώσουν χαρούμενοι τις άγιες μέρες των Χριστουγέννων πολλοί συνάνθρωποί μας, μοιράστηκαν δέματα σε ενορίες της Ξάνθης, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ορεστιάδας, και Διδυμότειχου, αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

Η στρατηγική αυτή συνεργασία περιλαμβάνει τη μηνιαία διανομή 1.040 δεμάτων με τρόφιμα σε ευάλωτες οικογένειες στις περιοχές: Ορεστιάδας, Διδυμότειχου, Αλεξανδρούπολης, Κομοτηνής, Ξάνθης, Ιωαννίνων και Αττικής, σε συνεργασία με τις κατά τόπους Μητροπόλεις. Η επιλογή των επωφελούμενων γίνεται αποκλειστικά από την «Αποστολή», επί τη βάσει της μεθοδολογίας μοριοδότησης που ακολουθεί στα κριτήρια επιλογής των επωφελούμενων.

φωτογραφία αρχείου