Skip to main content

Κορυφαία διάκριση για τον Γιάννη Μασούτη στα Βραβεία Ευποιίας του ICC Ελλάς

Ο Γιάννης Μασούτης βραβεύτηκε ως επιχειρηματίας με σημαντική κοινωνική προσφορά και υγιείς επιχειρηματικές πρακτικές για το 2022

Για την επιχειρηματική ηθική και τα έργα Ευποιίας που έχει υλοποιήσει τιμήθηκε ο Γιάννης Μασούτης, πρόεδρος και διευθύνων σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε., από το Διεθνές Εμπορικό Επιμελητήριο ΙCC Ελλάς (International Chamber of Commerce).

Σε ειδική εκδήλωση που πραγματοποιήθηκε στις 15 Νοεμβρίου 2022 στο πλαίσιο του συμποσίου 2.0 του ICC Ελλάς «Η Θεσσαλονίκη Πύλη Ανάπτυξης για την Ευρώπη και την Μεσόγειο» ο κ. Γιάννης Μασούτης βραβεύτηκε ως επιχειρηματίας με σημαντική κοινωνική προσφορά και υγιείς  επιχειρηματικές πρακτικές για το 2022.

Όπως ανακοινώθηκε, για τη διάκριση αυτή ελήφθη υπόψιν το συνολικό έργο και η προσφορά του, καθώς ενεργεί ως παράδειγμα, εμπνέοντας την επιχειρηματική κοινότητα. Αναπτύσσει επιτυχημένες επιχειρηματικές πρακτικές και με τα έργα ευποιίας εκτιμάται και αναγνωρίζεται από την κοινωνία στην οποία δραστηριοποιείται.

Παραλαμβάνοντας το βραβείο, ο κ. Μασούτης επισήμανε πως «στην περίοδο που διανύουμε, μέσα σε δύσκολες συνθήκες και διαρκείς προκλήσεις, είναι υποχρέωσή μας να δίνουμε το καλό παράδειγμα, να εμπνέουμε και άλλους να ακολουθήσουν, να δείχνουμε κοινωνική ευαισθησία, να ακολουθούμε υγιείς επιχειρηματικές πρακτικές. Κατά τη λήψη αποφάσεων να κρατάμε ψηλά στις προτεραιότητές μας το κοινωνικό αποτύπωμα των ενεργειών μας».

Τόνισε επίσης ότι «στην Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. την ευποιία την αντιμετωπίζουμε ως ευθύνη που γίνεται πράξη μέσα από την καθημερινή μας δράση. Διατηρούμε, εδώ και 46 χρόνια, αναλλοίωτο τον οικογενειακό χαρακτήρα της εταιρείας, προσδίδοντας ιδιαίτερη αξία στην έννοια του επιχειρείν, σε ένα συνεχώς αναπτυσσόμενο ανταγωνιστικό περιβάλλον».

 

 

Οι βραβευθέντες Πέντζος Νικόλαος, Πρόεδρος Δικτύου Κοινωνικής Αλληλεγγύης & Αρωγής, Μασούτης Ιωάννης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε,  Χριστόπουλος Εμμανουήλ, Ιδρυτής της Planet Fruits ΕΠΕ.

 

 

Το βραβείο

 

 



Κεντρική φωτογραφία: Ο κ. Γιάννης Μασούτης, Πρόεδρος και Διευθύνων Σύμβουλος της Διαμαντής Μασούτης Α.Ε. παραλαμβάνει το βραβείο από τον Πέτρο Δούκα, πρόεδρο Ελληνικής επιτροπής Διεθνούς Εμπορικού Επιμελητηρίου.