Τετάρτη 3 Ιουνίου 2020
x

ΚΟΡΩΝΟΪΟΣ - ΜΑΣΟΥΤΗΣ: ΕΚΤΑΚΤΗ ΟΙΚΟΝΟΜΙΚΗ ΕΝΙΣΧΥΣΗ ΤΩΝ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΩΝ

Έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων προαναγγέλλει η αλυσίδα σούπερ μάρκετ Μασούτης, «αναγνωρίζοντας την υπερπροσπάθεια»

Η λειτουργία όλων των δραστηριοτήτων στη χώρα διακόπτεται ραγδαία. Ωστόσο, κλάδοι όπως φαρμακεία, φούρνοι και σούπερ μάρκετ συνεχίζουν αδιάκοπα τη λειτουργία τους με τους εργαζόμενους να δίνουν αγώνα προσωπικό και κοινωνικό.

Εντύπωση προκαλεί η συγκινητική επιστολή που έφτασε στα emails των εργαζομένων στα σούπερ μάρκετ Μασούτης από την ίδια την κεφαλή της επιχείρησης.  

«Το να παραμείνουν τα σούπερ μάρκετ ανοικτά είναι θεμελιώδους σημασίας για το κοινωνικό σύνολο, για να διατηρηθεί μια κάποια – στοιχειώδης- ομαλότητα και να μην προκληθεί μεγαλύτερος πανικός. Έχει σημασία να γίνει κατανοητό ότι, σε αυτές τις συνθήκες, το να γεμίσει ένα ράφι δεν είναι απλώς μια δουλειά. Είναι κοινωνική προσφορά. Αναγνωρίζω την υπερπροσπάθεια που όλες και όλοι καταβάλετε υπό πολύ δύσκολες συνθήκες. Γι’ αυτό και θα υπάρξει έκτακτη οικονομική ενίσχυση των εργαζομένων», αναφέρεται σε αυτήν.

«Με αίσθημα ευθύνης ο Δ/νων Σύμβουλος της Δ.Μασούτης Α.Ε. στέκεται στο ύψος των περιστάσεων αλλά και στο πλευρό των εργαζομένων του. Στην ύψιστη στιγμή κρίσης για τη χώρα, ενέργειες όπως αυτή, ανάγονται σε φωτεινά παραδείγματα "επιχειρεί" με ενσυναίσθηση, υπευθυνότητα και ουσία», καταλήγει η ανακοίνωση της εταιρείας.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ