Skip to main content

Μασούτης: Στις 10 εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για 11η φορά

Για 11η συνεχόμενη χρονιά η Μασούτης διακρίθηκε ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα

Ως μία από τις 10 κορυφαίες εταιρείες με το καλύτερο εργασιακό περιβάλλον στην Ελλάδα για το 2022 διακρίθηκε για 11η συνεχόμενη χρονιά η Μασούτης και ταυτόχρονα κέρδισε το βραβείο «Legends» για τη 10ετή συνεχόμενη παραλαβή του βραβείου, σύμφωνα με τα αποτελέσματα της ετήσιας έρευνας Best Workplaces, μιας από τις πιο αξιόπιστες έρευνες αξιολόγησης του εργασιακού περιβάλλοντος σε παγκόσμιο επίπεδο. Την Τρίτη 7 Ιουνίου διεξήχθη η εκδήλωση βράβευσης του Great Place to Work Institute Hellas.

Η Μασούτης, σύμφωνα με ανακοίνωση, είναι η μόνη εταιρεία του κλάδου των supermarket που βρίσκεται στη συγκεκριμένη λίστα στην κατηγορία άνω των 250 εργαζόμενων. Είναι, επίσης, μια εταιρεία που αναπτύσσεται δυναμικά με μεγάλη διασπορά εργαζόμενων σε 335 καταστήματα, κεντρικά γραφεία διοίκησης και Κέντρο Logistics, με συνολικά πάνω από 9.200 εργαζόμενους, που ενώνονται με κοινές αξίες, όπως αναφέρεται.

Τα βραβεία παρέλαβε ο κ. Θωμάς Χρήστου, Διευθυντής Ανθρωπίνων Πόρων της Μασούτης.