Skip to main content

Ματέο Σαλβίνι: Ντροπή να χάνει η Μίλαν από τον Ολυμπιακό

«Είναι ντροπή. Θα μιλήσω μόνο σαν υπουργός γιατί αν μιλήσω σαν φίλαθλος θα παρεξηγηθεί κόσμος», είπε ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης

Ντροπή χαρακτήρισε ο Ματέο Σαλβίνι την ήττα της Μίλαν από τον Ολυμπιακό στο παιχνίδι που διεξήχθη χτες στο Καραϊσκάκη για το Europa League.

Συγκεκριμένα, ο αντιπρόεδρος της ιταλικής κυβέρνησης, υπουργός Εσωτερικών και επικεφαλής της ακροδεξιάς Λέγκα του Βορρά, Ματέο Σαλβίνι, επισκέφτηκε τη χώρα μας για να δει από κοντά την ομάδα του να... χάνει με σκορ 3-1 από τον Ολυμπιακό.

Μετά την ήττα της Μϊλαν και τον αποκλεισμό της από το Europa League, o Σαλβίνι μίλησε στο ιταλικό τηλεοπτικό δίκτυο TeleLombardia και έκανε λόγο για μια κακή εμφάνιση.

«Είναι ντροπή. Θα μιλήσω μόνο σαν υπουργός γιατί αν μιλήσω σαν φίλαθλος θα παρεξηγηθεί κόσμος. Ευχαριστώ τους οπαδούς της Μίλαν που πήγαν στο γήπεδο, ήταν υπέροχοι. Κανένα σχόλιο για τον Γκατούζο», είπε.

Ο υπουργός Εσωτερικών έκανε μάλιστα και ένα tweet με βίντεο από το γήπεδο γράφοντας για τους οπαδούς της Μίλαν.

«Αθήνα. Οι μόνοι που διασώθηκαν ήταν οι ηρωικοί φίλαθλοι της Μίλαν. Για τα υπόλοιπα να μη σχολιάσω, τα αφήνω σε εσάς...».