Skip to main content

Ματαιώνεται λόγω εκλογών το Kavala Air Sea Show 2019

Η 8η διεθνής αεροναυτική διοργάνωση, η οποία ήταν προγραμματισμένη για 5-7 Ιουλίου, ματαιώθηκε λόγω των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

Στη ματαίωση του 8ου Kavala Air/Sea Show 2019 προχώρησαν οι διοργανωτές λόγω των εθνικών εκλογών της 7ης Ιουλίου.

«Σύμφωνα με την επίσημη δήλωση του κυβερνητικού εκπροσώπου της Ελληνικής Κυβέρνησης στα ΜΜΕ στις 28-5-2019, αναφέρθηκε ότι «ο Πρωθυπουργός, στις 10 Ιουνίου, θα ζητήσει από τον Πρόεδρο της Δημοκρατίας τη διενέργεια Εθνικών Εκλογών στις 7 Ιουλίου 2019». Κατόπιν αυτού, η Οργανωτική Επιτροπή του 8ου Kavala Air/Sea Show 2019 αποφάσισε ομόφωνα τα ακόλουθα:

Εξαιτίας της ανωτέρω έκτακτης κυβερνητικής απόφασης, γεγονός το οποίο αλλάζει ουσιαστικά τις προτεραιότητες σε Εθνικό επίπεδο, την ματαίωση της διοργάνωσης για το τρέχον έτος καθώς δεν υπάρχει δυνατότητα αναβολής αυτής, η οποία είχε επίσημα δημοσιοποιηθεί από τον Νοέμβριο του 2018.

Εκφράζουμε τη λύπη μας γι αυτήν την εξέλιξη ευχαριστώντας τις δεκάδες χιλιάδες επισκέπτες και φίλους από την Ελλάδα και το εξωτερικό, καθώς και τους εθελοντές μας, σε μια χρονική στιγμή που ετοιμαζόμασταν να δημοσιοποιήσουμε το επίσημο πρόγραμμα» αναφέρει στην ανακοίνωσή της η οργανωτική επιτροπή, η οποία εύχεται να συνεχιστεί αδιάκοπα η διοργάνωση τα επόμενη έτη.