Skip to main content

Ματίγια: Ο Παντελίδης μας διέλυσε κάθε αμφιβολία για τον Άρη

«Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία. Ο κόσμος ανυπομονεί για την Ευρώπη», δήλωσε χαρακτηριστικά ο Ισπανός χαφ των «κιτρινόμαυρων».

Θετικά αξιολογεί την φετινή -πρώτη του- σεζόν στον Άρη ο Χαβιέ Ματίγια παραχωρώντας συνέντευξη στην ισπανική εφημερίδα «La Vanguardia» ενώ εξήρε τον προπονητή της ομάδος, Σάββα Παντελίδη.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Ίβηρας χαφ των «κιτρινόμαυρων»:

«Πήγα με φόβο στην Ελλάδα, καθώς ήταν για μένα ένα ξένο πρωτάθλημα. Ο πρώτος χρόνος έχει θετικό πρόσημο. Θα παίξουμε στην Ευρώπη, η οικογένειά μου είναι ευτυχισμένη, προσαρμόστηκε εύκολα στη Θεσσαλονίκη.

Θυμάμαι που με πήρε τηλέφωνο ο Πάκο Ερέρα όταν ανέλαβε. Μου μίλησε καλά για την ομάδα και την πόλη. Το σκέφτηκα δύο εβδομάδες κι αποφάσισα να πάω.

Τα κακά συνεχόμενα αποτελέσματα έφεραν την απόλυση του Πάκο. Ήλθε ο Παντελίδης και μετά από μία περίοδο προσαρμογής στη νέα φιλοσοφία, διέλυσε όλες τις αμφιβολίες που είχαμε οι Ισπανοί. Παίξαμε όλοι κυκλικά σε ροτέισον», υποστήριξε αρχικά o 30χρονος κόφτης και στη συνέχεια αναφέρθηκε στη νέα σεζόν:

«Περιμένω πώς και πώς να ξεκινήσει η προετοιμασία. Θέλω να συνεχίζω να νιώθω σημαντικός για τον Άρη. Ο κόσμος ανυπομονεί για την Ευρώπη. Τώρα σκέφτομαι μόνο τον Άρη, μετά θα δούμε».