Κυριακή 13 Ιουνίου 2021
x

ΜΑΤΙΓΙΑ: Ο ΠΑΟΚ ΝΙΚΗΣΕ ΧΩΡΙΣ ΝΑ ΤΟ ΔΙΚΑΙΟΥΤΑΙ

«Ήρθε το πέναλτι και ο ΠΑΟΚ χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες κατάφερε να νικήσει», υποιστήριξε σε δηλώσεις του ο αρχηγός του Άρη.

Άδικη θεωρεί τη σημερινή ήττα του Άρη από τον ΠΑΟΚ ο αρχηγός των Κιτρίνων Χαβιέ Ματίγια σε δηλώσεις του μετά το τέλος του ντέρμπι της Θεσσαλονίκης.

«Μπήκαμε καλύτερα στο πρώτο δεκάλεπτο, χωρίς όμως να δημιουργήσουμε την μεγάλη ευκαιρία», τόνισε στην αρχή των δηλώσεων του ο Ματίγια, και συνέχισε λέγοντας:

«Η απόδοση μας έπεσε σταδιακά. Στην επανάληψη μπήκαμε και πάλι καλά, αλλά ήρθε το πέναλτι και ο ΠΑΟΚ χωρίς να δημιουργήσει ευκαιρίες κατάφερε να νικήσει – κατά την άποψη μου – χωρίς να το δικαιούται. Μετά την ήττα είναι εύκολη η κριτική. Τις τελευταίες εβδομάδες δοκιμάσαμε να παίξουμε το 3-4-3. Δεν ήταν κάτι νέο για εμάς. Το σύστημα που επέλεξε ο προπονητής μας, βοήθησε στην καλύτερη αμυντική λειτουργία. Δεν χάσαμε απ΄ αυτό πάντως. Είμαστε στο τέλος της σεζόν και αυτό που θέλουμε μέχρι το τέλος είναι διατηρηθούμε σε τροχιά Ευρώπης. Σίγουρα μας απασχολεί το γεγονός ότι παραμένουμε μακριά από τις νίκες, πρέπει να διορθώσουμε τα λάθη μας προκειμένου να διατηρήσουμε το πλεονέκτημα που έχουμε έναντι της ΑΕΚ και του Παναθηναϊκού. Δεν είναι τώρα ώρα για κριτική. Η προσπάθεια που κάναμε είναι σημαντική και μόλις ολοκληρωθούν τα δύο επόμενα παιχνίδια νομίζω ότι ο απολογισμός θα είναι θετικός».
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ