Skip to main content

Μάτος: Διαφωνώ με το ότι ο ΠΑΟΚ δεν παίζει καλό ποδόσφαιρο τελευταία

O Βραζιλιάνος μπακ του «Δικεφάλου» ξεκαθάρισε πως δεν ασχολείται με όσα συμβαίνουν εκτός των αγωνιστικών χώρων και επικεντρώνεται μόνο στο ποδόσφαιρο.

Αντίθετος με την άποψη που θέλει τον ΠΑΟΚ να μην παίζει καλό ποδόσφαιρο κατά τις τελευταίες του εμφανίσεις παρά τα νικηφόρα αποτελέσματα εμφανίστηκε μιλώντας στο «PAOK TV» μετά τη νίκη επί του ΝΠΣ Βόλου ο Λέο Μάτος.

Αρχικά και σχετικά με τα πρόσφατα παιχνίδια, ο Βραζιλιάνος μπακ του «Δικεφάλου» ανέφερε: «Δεν συμφωνώ ότι δεν παίζουμε καλό ποδόσφαιρο στα τελευταία παιχνίδια. Απλά κερδίσαμε τα παιχνίδια με 1-0. Αλλά στη Λαμία δεν μπορούσαμε να παίξουμε καλό ποδόσφαιρο και χρειάστηκε να αλλάξουμε το στυλ παιχνιδιού μας ενώ η νίκη απέναντι στην ΑΕΚ είναι σημαντική έστω και με αυτό το 1-0».

Παράλληλα ο Λατινοαμερικάνος άσος του νταμπλούχου ερωτήθηκε για τη μάχη της κορυφής ενάντια στον Ολυμπιακό και όσα εκτυλίσσονται εκτός των αγωνιστικών χώρων για να απαντήσει πως: «Δεν θέλω να αναφερθώ σε όλα αυτά, εμείς επικεντρωνόμαστε στο ποδόσφαιρο. Η δουλειά μου είναι να προπονούμαι και να παίζω».