Skip to main content

Μάτος: Ήμουν ο πρώτος της γενιάς των πρωταθλητών, θα φύγω τελευταίος

Θα δώσω το αίμα μου ώστε να είμαι ο τελευταίος που θα φύγει, αναφέρει ο εμβληματικός αμυντικός του ΠΑΟΚ σε μία συγκινητική ανάρτηση

Με μια φορτιμένη συναισθηματικά ανάρτηση στον προσωπικό του λογαριασμό στο Instagram,  ο 34χρονος αμυντικός του ΠΑΟΚ, Λέο Μάτος, σχολίασε το γεγονός της ενεργοποίησης του στο ρόστερ του Δικεφάλου, επιτείνοντας πάντως τα ερωτήματα για τον παροπλισμό του στους κρίσιμους ευρωπαϊκούς αγώνες της ομάδας.

Μετά την απόφαση της οικογένειας Σαββίδη σε συνεννοήση με τον Αμπέλ Φερέιρα και τον Όλαφ Ρέμπε να επιστρέψει στην ομάδα, ο Λέο Μάτος ανήρτησε το δικό του μήνυμα στα social media, εκφράζοντας ευγνωμοσύνη στην οικογένεια και πάθος να συνεχίσει να αποτελεί κομμάτι του Δικεφάλου.

Αναλυτικά όσα έγραψε:

«Ξέρετε (σ.σ. πώς είναι) όταν ζητάς από τον Θεό να δώσει λύση στα προβλήματα σου και ο Θεός σε εκπλήσσει δίνοντας μια λύση δέκα φορές καλύτερη από αυτήν που ζήτησες; Ναι, ο Θεός με εξέπληξε και πάλι!!! Ναι, δυστυχώς ήμουν έτοιμος να αποχωρήσω από τον σύλλογο που έμαθα να αγαπώ τα τελευταία τέσσερα χρόνια και να επιστρέψω σε έναν μεγάλο σύλλογο της Βραζιλίας.

Είμαι πολύ ευγνώμων στην οικογένεια Σαββίδη, τους διευθύνοντες και τεχνικούς συμβούλους για την ευκαιρία που μου δίνουν να μείνω στον ΠΑΟΚ. Μετά από μερικές συζητήσεις, πήρα την απόφαση να μείνω και να συνεχίσω την καριέρα μου στον ΠΑΟΚ.

Από τη γενιά πρωταθλητών που έφτασε τον Ιούνιο του 2016, ήμουν ο πρώτος που υπέγραψε στον ΠΑΟΚ και θα δώσω το αίμα μου ώστε να είμαι ο τελευταίος που θα φύγει. Όπως λέει και ο πρόεδρος μας: Ας γράψουμε το όνομα μας στην ιστορία του ΠΑΟΚ με χρυσά γράμματα. Γι' αυτό θα βρίσκομαι εδώ, είτε μέσα είτε έξω από το γήπεδο, ελπίζω να βοηθήσω την ομάδα να κερδίσει περισσότερους τίτλους. Σας ευχαριστώ όλους για τα μηνύματα αγάπης».