Skip to main content

Μάτος: Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο, θα τα καταφέρουμε στο φινάλε (video)

Ο Βραζιλιάνος μπακ των «ασπρόμαυρων» δήλωσε χαρούμενος που ανανέωσε το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο» υπογραμμίζοντας πως αισθάνεται ολοκληρωμένος

Για τα στοιχεία που λείπουν από τον ΠΑΟΚ ώστε να πρωταγωνιστήσει φέτος, για το συμβόλαιό του με τον «Δικέφαλο» αλλά και για την επερχόμενη αναμέτρηση εναντίον του Αστέρα Τρίπολης μίλησε στην κάμερα του Novasports (δείτε εδώ), ο Λέο Μάτος.

Αναλυτικά τα όσα δήλωσε ο Βραζιλιάνος μπακ των «ασπρόμαυρων»:

Για το πως θα μπορούσε να μεταδώσει το πάθος και την προσωπικότητά του στην υπόλοιπη ομάδα: «Καταρχάς ευχαριστώ για τα καλά σας λόγια. Έτσι είναι ο χαρακτήρας μου. Κάθε παίκτης δίνει τα πάντα στο γήπεδο, αλλά ο καθένας το κάνει με τον δικό του τρόπο του. Εμένα το στυλ μου είναι διαφορετικό και δεν μπορώ να το επιβάλλω σε κανέναν».

Για το τι λείπει από την ομάδα ώστε να βελτιωθεί και να αποδείξει πράγματα μέσα στο γήπεδο: «Βρισκόμαστε σε καλό δρόμο και έχουμε καλή ομάδα. Και πέρυσι ίσχυε αυτό αλλά φέτος έχουμε ακόμα περισσότερους παίκτες και πιστεύω ότι στο φινάλε θα καταφέρουμε να πανηγυρίσουμε τους στόχους μας».

Για την ευκαιρία που έχασε στο «Καραϊσκάκη» και τι είπε στον Κάμπος μετά το παιχνίδι: «Δεν του είπα κάτι μετά το παιχνίδι. Ήταν σε μία θέση που θεώρησε ότι μπορούσε να πάρει την μπάλα και εγώ δεν τον ειδοποίησα ότι έρχομαι. Δυστυχώς χάσαμε το παιχνίδι και δεν θέλω να σχολιάσω κάτι περισσότερο. Πρέπει να δούμε την συνέχεια».

Για το τι τον κάνει να αισιοδοξεί σχετικά με την ομάδα: «Είμαι αισιόδοξος γιατί βλέπω την δουλειά που γίνεται, την ποιότητα του ρόστερ και την δουλειά που κάνει ο προπονητής. Θεωρώ ότι όλα θα πάνε καλά».

Για την ανανέωση του συμβολαίου του και αν θέλει να κλείσει την καριέρα του στον ΠΑΟΚ: «Είμαι πολύ χαρούμενος που υπέγραψα το νέο συμβόλαιο. Θα ήθελα να ευχαριστήσω τον πρόεδρο και όσους με βοήθησαν να έχω αυτή την εικόνα. Χωρίς αυτούς δεν θα είχα αυτή την απόδοση. Είμαι χαρούμενος εδώ, υπέγραψα για 3+1 και είμαι ευτυχισμένος. Είχα κι άλλες προτάσεις αλλά εδώ είμαι πολύ καλά, αισθάνομαι ολοκληρωμένος και δεν ήθελα να φύγω. Δεν θέλω να σταματήσω στα 35, άρα ελπίζω να μην είναι το τελευταίο συμβόλαιο που υπέγραψα με τον ΠΑΟΚ».

Για το παιχνίδι κόντρα στον Αστέρα Τρίπολης: «Είναι μία δύσκολη ομάδα. Θα πρέπει να βγάλουμε στο γήπεδο αυτά που δουλεύουμε στην προπόνηση. Θα παίξουμε χωρίς τον κόσμο μας. Μας λείπουν πολύ. Θα κάνουμε αυτό που πρέπει για να πάρουμε την νίκη».