Skip to main content

Ματβέεφ: Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα, περιμένουμε ενδιαφέρον ματς

«Δεν το έχει κάνει ακόμη το γκολ, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα», δήλωσε για τον Μάρκους Μπεργκ, ο βοηθός προπονητή της Κράσνονταρ.

Δύσκολο έργο θα έχει η Κράσνονταρ απέναντι στον Ολυμπιακό, όπως δήλωσε ο Σεργκέι Ματβέεφ, ενόψει του πρώτου αγώνα για τα play-off του Champions League.

Σημειώνεται πως ο κ. Ματβέεφ είναι ο βοηθός προπονητή της ρωσικής ομάδας και εκείνος που θα είναι στον πάγκο της, καθώς ο πρώτος δεν έχει δίπλωμα, συνεπώς δεν έχει το δικαίωμα να κοουτσάρει.

Αναλυτικά όσα δήλωσε ο τεχνικός της Κράσνονταρ:

Για το ποιον παίκτη ξεχωρίζει από τον Ολυμπιακό: «Τον Βαλμπουενά, κάνει πολύ καλό παιχνίδι, συμβάλλει τα μέγιστα. Ιδιαίτερα από τις στατικές φάσεις. Ο Ολυμπιακός είναι δυνατή ομάδα και περιμένουμε ένα ενδιαφέρον ματς αύριο».

Για το πώς περιμένει τον Ολυμπιακό, επιθετικό ή πιο συντηρητικό: «Είναι δύσκολο να πω την τακτική που θα επιλέξει ο αντίπαλος προπονητής, εμείς θα προετοιμαστούμε για οποιαδήποτε τακτική επιλέξει».

Για το πού θα δει το ματς ο Μουσάεφ και πώς θα επικοινωνούν: «Δεν θέλω να σχολιάσω τίποτε γι’ αυτό».

Για το πόσο τον προβληματίζει ότι ο Ολυμπιακός δεν έχει δεχτεί γκολ: «Σίγουρα είναι σημαντικό για την άμυνα του Ολυμπιακού που δεν έχει δεχτεί γκολ. Είναι πολύ καλή άμυνα. Θα βάλουμε τα δυνατά μας να σκοράρουμε, γιατί το εκτός έδρας γκολ έχει πάντα ειδική σημασία σε νοκ άουτ αγώνες».

Για το αν είναι έτοιμοι οι Καμπελά και Άρι: «Ο πρώτος είναι καλά και μπορεί να παίξει, ο Άρι δεν θα αγωνιστεί. Ο Σουλεϊμάνοφ είναι προσγειωμένος από τα γκολ στο Πόρτο, δεν υπάρχει κάποιο θέμα, είναι έτοιμος να αγωνιστεί. Ο Μαρτίνοβιτς δεν έχει έρθει στην Αθήνα, είναι τραυματίας».

Για το αν είναι ικανοποιημένοι από το πρώτο διάστημα του Μπεργκ: «Είμαστε πολύ ευχαριστημένοι, στα ματς που έπαιξε είχε τις φάσεις και τις ευκαιρίες. Δεν το έχει κάνει ακόμη το γκολ, αλλά πιστεύουμε ότι αυτό θα γίνει σύντομα».