Skip to main content

Μαυρίδης: «Τιμή να φοράς την φανέλα του Ηρακλή»

Για την παρουσία του στον Ηρακλή αλλά και τα όνειρα του για το μέλλον μίλησε ο Αλέξανδρος Μαυρίδης.

 

Στην ιστοσελίδα «zalizomai.gr» παραχώρησε συνέντευξη ο Αλέξανδρος Μαυρίδης. Ο 18χρονος ανασταλτικός μέσος του Ηρακλή αναφέρθηκε στα θέματα που απασχολούν το στρατόπεδο των «κυανόλευκων» αλλά και το μέλλον του. 
 
Αναλυτικά η συνέντευξη:
 
Έχεις πραγματοποιήσει εξαιρετικές εμφανίσεις με τον Ηρακλή. Είναι δέος και τιμή να παίζεις και να είσαι εκ των πρωταγωνιστών με τον ημίθεο στο στήθος;
 
«Σίγουρα το να φοράς τη φανέλα του Ηρακλή σε κάνει να νιώθεις τιμή και δέος γιατί ο Ηρακλής είναι μια ιστορική ομάδα και οφείλουμε και πρέπει να την τιμούμε όπως της αρμόζει».
 
Πόσο σημαντικό είναι για έναν νεαρό στην ηλικία σου να αγωνίζεται σε ένα τόσο μεγάλο σύλλογο;
 
«Το να αγωνίζεσαι σε μια ομάδα όπως ο Ηρακλής είναι σημαντικό γιατί εκτός από τη καλή ποιότητα προπονήσεων αποκομίζεις και εμπειρίες οι οποίες θα σε βοηθήσουν να εξελιχθείς και να κάνεις βήματα παραπάνω στο μέλλον».
 
Πιστεύεις πως δόθηκαν μέχρι στιγμής οι κατάλληλες ευκαιρίες από τους προπονητές που έχουν περάσει όλο αυτόν καιρό για να αναδείξεις το ταλέντο σου;
 
«Δεν μπορώ να πω ότι φέτος δόθηκαν ευκαιρίες τόσο σε εμένα όσο και στα υπόλοιπα παιδιά γιατί δεν έχουν παιχτεί πολλοί αγώνες λόγω αναβολής και επεισοδίων. Ωστόσο πιστεύω ότι στο άμεσο μέλλον εφόσον καλυτερέψουν τα πράγματα στον Ηρακλή θα μας δοθεί η ευκαιρία να αναδείξουμε το ταλέντο που υπάρχει σε όλους μας!»
 
Πιστεύεις πως ο Ηρακλής θα ξαναβρεί τον δρόμο του με την «αναγκαστική» λύση της εξαγοράς ΑΦΜ άλλης ομάδας;
 
«Αυτό το ξέρουν καλύτεροι οι διοικούντες και οι ιθύνοντες. Προσωπικά θέλω και πιστεύω πως ό,τι γίνεται, γίνεται για να ξαναγυρίσει ο Ηρακλής στα σαλόνια της Superleague. Έτσι, η εξαγορά του ΑΦΜ είναι μια αρχή για να καταφέρει τον τελικό σκοπό του που είναι να παίξει σε ανώτερη επαγγελματική κατηγορία».
 
Όλα αυτά που συμβαίνουν στην ομάδα σας επηρεάζουν;
 
«Όσο να είναι μας επηρεάζουν σε ένα βαθμό. Πιστεύω είναι λογικό γιατί είναι μακροχρόνιο και ταλαιπωρεί ψυχολογικά την ομάδα για μήνες. Αυτή η διαρκείς αναμονή μας επηρέασε σε μεγάλο βαθμό».
 
Όπως έγινε γνωστό (από την συμφωνία με τους Πόντιους Κατερίνης) λίγοι παίκτες από την β’ ομάδα θα προωθηθούν στην νέα ομάδα (ΑΕΠ ΗΡΑΚΛΗΣ) που τώρα «κτίζεται», θα ήθελες να βρίσκεσαι σε αυτήν;
 
«Βεβαίως και θα ήθελα να βρίσκομαι σε αυτήν την «νέα» ομάδα για να βοηθήσω όσο μπορώ καλύτερη αυτή τη μεγάλη προσπάθεια για την «αναγέννηση» του Ηρακλή».
 
Επειδή έχουμε παίκτες από τα τσιτά της ομάδας που αναδείχθηκαν μεγάλα ταλέντα με μεγάλες καριέρες π.χ. Βέλλιος, αισθάνεσαι τυχερός που μπήκες εξαρχής σε αυτήν την ομάδα που αναδεικνύει τα νέα παιδιά;
 
«Ο Ηρακλής έδειξε αυτά τα χρόνια ότι είναι από τις λίγες ομάδες που βασίζεται στα δικά της παιδιά και αυτό έχει ως αποτέλεσμα την ανάδειξη νέων παικτών που καταλήγουν σε ταλέντα. Άρα και φυσικά νιώθω ευτυχής που βρίσκομαι σε αυτήν την ομάδα και προσδοκώ βεβαίως μέσα από την δουλειά να ακολουθήσω και εγώ μια παρόμοια καριέρα».
 
Ποιοι είναι οι στόχοι σου για το μέλλον; Πόσο εφικτή είναι για το μέλλον οι προσδοκίες ειδικότερα σε τέτοιους δύσκολους καιρούς; (Ακούς με προσφυγές, εξώδικα κ.τ.λ.)
 
«Στόχος μου είναι να μπορέσω να κάνω βήματα παραπάνω ώστε να μπορέσω κάποτε να βρεθώ στα σαλόνια της Superleague. Το πόσο εφικτό είναι αυτό δεν μπορώ να το ξέρω. Σίγουρα όμως ο δρόμος θα είναι δύσκολος. Ωστόσο προχωράω με αισιοδοξία για ένα καλύτερο μέλλον».