Skip to main content

Μαoυρίσιο: Επιστροφή στις προπονήσεις ανά γκρουπ και με προσοχή

Ο Βραζιλιάνος χαφ του ΠΑΟΚ τόνισε ότι η πλειοψηφία των Ελλήνων σεβάστηκε τους κανόνες που επέβαλαν οι αρχές για τον περιορισμό του κορωνοϊού.

Για την κατάσταση που επικρατεί στην Ελλάδα με τον κορωνοϊό μίλησε στη βραζιλιάνικη ιστοσελίδα «Globoesporte», ο Χοσέ Μαουρίσιο ενώ αναφέρθηκε και στην πιθανή επιστροφή στις προπονήσεις.

Αρχικά, ο Βραζιλιάνος μέσος του ΠΑΟΚ ανέφερε:

«Τα πράγματα στην Ελλάδα είναι καλύτερα. Πιστεύω πως η πλειοψηφία του κόσμου όπως και εγώ σεβάστηκε τους κανόνες που επέβαλαν οι αρχές για απομόνωση στο σπίτι ακόμη και με πρόστιμα αν σε έβρισκαν στο δρόμο. Είναι απαραίτητο να στείλεις SMS για να μετακινηθείς ώστε οι αρχές να γνωρίζουν ποιος παραμένει στο σπίτι και ποιος όχι. Ειπώθηκε ότι από τις 4 Μαΐου κάποια μέτρα θα ελαφρυνθούν κάποια καταστήματα θα ανοίξουν, αλλά σταδιακά και με μεγάλη προσοχή».

Ακόμη ο 31χρονος χαφ του «Δικεφάλου» συμπλήρωσε:

«Αυτό που μας έχουν πει είναι ότι οι προπονήσεις θα ξεκινήσουν πιθανότατα τη δεύτερη εβδομάδα του Μαΐου αλλά επίσης με μεγάλη προσοχή. Πιστεύω ότι θα ξεκινήσουμε να προπονούμαστε ανά γκρουπ. Αν συμβεί αυτό το πρωτάθλημα θα ξεκινήσει στις αρχές του Ιούνη και απομένουν δέκα παιχνίδια για να ολοκληρωθεί ίσως κάπου στα μέσα Ιουλίου, αν παίζουμε Τετάρτη με Κυριακή. Αυτό είναι ένα θεωρητικό πλάνο για το οποίο πάντως δεν υπάρχει καμία βεβαιότητα».