Παρασκευή 28 Φεβρουαρίου 2020
x

ΜΑΥΡΟΕΙΔΑΚΟΣ: ΠΑΝΩ ΑΠΟ 170 ΑΣΤΥΝΟΜΙΚΟΙ ΚΑΗΚΑΝ ΑΠΟ ΜΟΛΟΤΟΦ ΣΕ ΕΝΑ ΕΤΟΣ

Να πάει ο κ. Κυρίτσης το Σαββατοκύριακο στα επείγοντα στο 401 μετά από τα καθιερωμένα επεισόδια στα Εξάρχεια, είπε ο ΓΓ Ειδικών Φρουρών

Περισσότεροι από 170 αστυνομικοί κάηκαν από μολότοφ μέσα σε έναν χρόνο, υπογράμμισε στον τηλεοπτικό σταθμό ΣΚΑΪ ο Ευστράτιος Μαυροειδάκος, Γενικός Γραμματέας των Ειδικών Φρουρών, μετά τις «προκλητικές», όπως τις χαρακτήρισε, δηλώσεις του Γιώργου Κυρίτση στην ΕΡΤ ότι στα 30 χρόνια καριέρας του ως δημοσιογράφος δεν γνωρίζει να έχει πεθάνει κάποιος από μολότοφ.

Ο κ. Μαυροειδάκος τόνισε ότι αμέσως μετά τις δηλώσεις του κ Κυρίτση εξαγριώθηκαν οι αστυνομικοί στο σύνολό τους, ειδικά αυτοί που έχει καεί από βόμβες μολότοφ.

Υπογράμμισε, δε, ότι στα Εξάρχεια δεν πετάνε μολότοφ για πλάκα αλλά ότι θέλουν να υπάρξει νεκρός αστυνομικός και ότι από θαύμα είναι ζωντανοί οι αστυνομικοί «που έχουν φάει μέχρι σήμερα μολότοφ».

Κάλεσε τέλος τον κ. Κυρίτση να πάει το Σαββατοκύριακο στα επείγοντα στο 401 μετά από τα καθιερωμένα επεισόδια στα Εξάρχεια προκειμένου να διαπιστώσει ο ίδιος τα εγκαύματα που προκαλούνται στους αστυνομικούς.

A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ