Τρίτη 9 Μαρτίου 2021
x

ΜΑΥΡΩΤΑΣ: ΑΝΩΡΙΜΕΣ ΟΙ ΣΥΝΘΗΚΕΣ ΓΙΑ ΣΥΝΕΡΓΑΣΙΑ ΜΕ ΑΛΛΑ ΚΟΜΜΑΤΑ

Δεν φαίνονται ώριμες οι συνθήκες να κάνουμε συνεργασίες με άλλα κόμματα, υπογράμμισε ο βουλευτής του Ποταμιού, Γιώργος Μαυρωτάς

Στην απόφαση του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού να μη συμμετέχει στις επερχόμενες εθνικές εκλογές αναφέρθηκε ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς, μιλώντας στον ραδιοφωνικό σταθμό North 98.

«Θα κάνουμε ένα βήμα πίσω για μια ανασυγκρότηση. Θα παραμείνει ζωντανό "Το Ποτάμι", απλώς δεν θα συμμετέχει στις εκλογές της εβδόμης Ιουλίου. Το πολιτικό συμβούλιο αποφάσισε να μην κατεβούμε στις εθνικές εκλογές αυτόνομα», είπε ο κ. Μαυρωτάς.

Όσον αφορά στις αλλαγές στην ηγεσία του Ποταμιού, ο ίδιος υπογράμμισε πως «ο Σταύρος Θεοδωράκης εκδήλωσε την πρόθεση να παραιτηθεί, αναλαμβάνοντας το κύριο μέρος της ευθύνης για το αποτέλεσμα των ευρωεκλογών». Όπως είπε ο βουλευτής, τον Οκτώβριο θα πραγματοποιηθεί το συνέδριο για την εκλογή του νέου επικεφαλής του Ποταμιού, με το ίδιο να διεκδικεί την ηγεσία του κόμματος.

Ο Γιώργος Μαυρωτάς αναφέρθηκε και στο ενδεχόμενο συνεργασιών με άλλα πολιτικά κόμματα τονίζοντας ότι «δεν φαίνονται ώριμες οι συνθήκες να κάνουμε συνεργασίες με άλλα κόμματα». «Αυτό μένει να το οριστικοποιήσουμε, δεν μπορούμε έξαλλου να πάρουμε την πρωτοβουλία αυτή», πρόσθεσε.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ