Skip to main content

Μαυρωτάς: Δεν είμαστε κοντά σε lockdown για τη δράση στο ποδόσφαιρο

«Είμαστε σε άμεση ετοιμότητα για το τι θα χρειαστεί. Είμαστε σε επικοινωνία με τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ», είπε ο γ.γ. Αθλητισμού.

Στο ενδεχόμενο αναβολής πρωταθλημάτων και διακοπής προπονήσεων σε περίπτωση έξαρσης κρουσμάτων κορωνοϊού αναφέρθηκε ο γενικός γραμματέας Αθλητισμού Γιώργος Μαυρωτάς.

Αναφερόμενος στον κορωνοϊό είπε πως πρέπει «να μάθουμε να ζούμε με τον κορωνοϊό. Οι 3 παίκτες είναι από την αρχή στο πρωτόκολλο στο ποδόσφαιρο και τα ομαδικά αθλήματα».

Όσον αφορά τις αναβολές επισήμανε πως «λόγω κορωνοϊού είχαν αναβληθεί παιχνίδια και πέρυσι, όπως στην Ξάνθη. Υπάρχει μία τριμερής επιτροπή που ανά πάσα στιγμή κάνει τη διαχείριση κρίσεων. Οπότε, είμαστε σε άμεση ετοιμότητα για το τι θα χρειαστεί. Είμαστε σε επικοινωνία με τη Γ.Γ. Πολιτικής Προστασίας και τον ΕΟΔΥ για τις πιο επικίνδυνες περιοχές. Πώς θα μπορέσουμε με ασφάλεια να συνεχίσουμε την αθλητική δραστηριότητα».

Τέλος μιλώντας για την πιθανότητα lockdown στο πρωτάθλημα, είπε πως «δεν είμαστε κοντά σε lockdown για τη δράση στο ποδόσφαιρο ή αλλού. Η Νο1 προτεραιότητα είναι η γενικότερη ασφάλεια».