Skip to main content

Μαυρωτάς: Το Ποτάμι παραμένει στην άποψη του υπέρ της Συμφωνίας

Ο βουλευτής σημείωσε ότι στη σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού θα συζητηθούν όλες οι επιλογές που υπάρχουν.

Τη στάση του υπέρ της Συμφωνίας των Πρεσπών διατηρεί το Ποτάμι, όπως αναφέρει ο βουλευτής του κόμματος Γιώργος Μαυρωτάς, προσθέτοντας ότι στη σημερινή συνεδρίαση του πολιτικού συμβουλίου του Ποταμιού θα συζητηθούν «όλες οι επιλογές που υπάρχουν».

«Θα συζητήσουμε όλες τις επιλογές που έχουμε μπροστά μας, θα είναι και η κοινοβουλευτική ομάδα και οι ευρωβουλευτές πιθανώς. Θα κάνουμε μια εκτεταμένη συζήτηση ώστε να κάνουμε πράξη αυτό που λέμε: από τη μία να στηρίξουμε τη Συμφωνία, αλλά και να αποδοκιμάσουμε τις κυβερνητικές πρακτικές» τόνισε ο κ. Μαυρωτάς, μιλώντας στον Ant1.

Σημείωσε ακόμη πως «θα είναι μια αρκετά ενδιαφέρουσα συνεδρίαση, θα ακουστούν όλες οι απόψεις», αλλά όπως πρόσθεσε, δεν γνωρίζει αν θα παρθούν οριστικές αποφάσεις.

Ερωτηθείς για τις διαφορετικές προσεγγίσεις που υπάρχουν στο κόμμα είπε πως «θα τα βάλουμε όλα κάτω ώστε να έχουμε όσο το δυνατόν γίνεται μία κοινή γραμμή». «Απόλυτη ταύτιση δεν θα έχουμε, θα δούμε πού συμφωνούμε και πού διαφωνούμε» είπε.

Ο ίδιος ανέφερε πως θεωρεί απίθανο το να ληφθεί απόφαση να μην ψηφιστεί η Συμφωνία και ερωτηθείς εάν αυτό σημαίνει ότι το κόμμα θα επιλέξει ανάμεσα στην αποχή ή στην υπερψήφισή της απάντησε: «Θα συζητήσουμε όλα τα ενδεχόμενα που υπάρχουν».