Skip to main content

Μαξίμου: Γίνεται πλασιέ συμφερόντων εταιρειών ο ΣΥΡΙΖΑ

Υποχρέωση του κόμματος της αξιωματικής αντιπολίτευσης να εξοφλήσει γραμμάτια βλέπουν στην κυβέρνηση πίσω από το θέμα με τις νέες ταυτότητες.

Με αιχμηρό τρόπο απάντησαν κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου στον ΣΥΡΙΖΑ για τα όσα ειπώθηκαν από την Κουμουνδούρου για φωτογραφικό διαγωνισμό όσον αφορά τις νέες ταυτότητες.

«Ο ΣΥΡΙΖΑ έσπευσε να στηρίξει τον γνωστό κ. Βαξεβάνη και το έντυπό του σε συνέχεια των συγκλονιστικών αποκαλύψεων στην Προανακριτική επιτροπή της Βουλής που τον κατονομάζουν ως βασικό γρανάζι του παραδικαστικού/παρακρατικού κυκλώματος. Είναι φανερό ότι ο ΣΥΡΙΖΑ πρέπει να εξοφλήσει γραμμάτια και είναι πραγματικά λυπηρό ένα κόμμα να γίνεται πλασιέ συμφερόντων εταιριών σε συνεργασία με σεσημασμένα δημοσιογραφικά ‘πιστόλια'», αναφέρουν κυβερνητικοί κύκλοι.

Και προσθέτουν: «Για την ουσία της υπόθεσης, ο ΣΥΡΙΖΑ υποκρίνεται ότι ερωτά. Γιατί όλα όσα υποτίθεται ότι αγνοεί, έχουν απαντηθεί αναλυτικά προ ημερών.

Και σήμερα επανήλθε με τις απαντήσεις το Υπουργείο Προστασίας του Πολίτη μήπως και ενημερωθεί ο ΣΥΡΙΖΑ - έστω και ετεροχρονισμένα».