Κυριακή 29 Μαρτίου 2020
x

ΜΑΞΙΜΟΥ: ΟΙ ΓΚΕΜΠΕΛΣ ΤΗΣ ΝΔ ΧΡΕΙΑΖΟΝΤΑΙ ΜΟΝΙΜΕΣ ΔΙΑΚΟΠΕΣ

Διαψεύδουν κυβερνητικοί παράγοντες την πολυπληθή κυβερνητική αποστολή στην Πάρο και ζητούν τις παραιτήσεις των Αδ. Γεωργιάδη και Γ. Κουμουτσάκου

Σφοδρή επίθεση στη Νέα Δημοκρατία εξαπολύει η κυβέρνηση, με αφορμή τα σχόλια των «ιντερνετικών της εφεδρειών» και το «κρεσέντο προπαγάνδας» για την «υποτιθέμενη», όπως τη χαρακτηρίζει, κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου. Ζητούν, μάλιστα, τις παραιτήσεις των Άδ. Γεωργιάδη και Γ. Κουμουτσάκου, προσάπτοντάς τους «ψευτιές και λαϊκισμούς».

Πηγές του Μεγάρου Μαξίμου υποστηρίζουν ότι, «προκειμένου να ξεπεράσει το φιάσκο των 96 ψήφων και τη δεινή πολιτική ήττα που υπέστη στη Βουλή, η ΝΔ επιστράτευσε τις ιντερνετικές της εφεδρείες με επικεφαλής τον Αντιπρόεδρό της, Άδωνι Γεωργιάδη, σε ένα κρεσέντο προπαγάνδας, ψεμάτων και λαϊκισμού που θα έκανε υπερήφανο τον Γιόζεφ Γκέμπελς, σχετικά με υποτιθέμενη κυβερνητική αποστολή 54 ατόμων και τριήμερη διαμονή στην Πάρο με έξοδα του δημοσίου».

Συγκεντρώνοντας τα πυρά τους στον αντιπρόεδρο της ΝΔ και τον Γ. Κουμουτσάκο, οι ίδιοι παράγοντες υπογραμμίζουν ότι, «επειδή ο λαϊκισμός και ο κιτρινισμός έχουν όρια, προσκαλούμε τον κ. Γεωργιάδη, αλλά και τον κ. Κουμουτσάκο που έσπευσε να υιοθετήσει την γκεμπελική πρακτική, να μεταβούν στην Πάρο, προκειμένου να διαπιστώσουν, με τα ίδια τους τα μάτια, ότι η ολιγομελής κυβερνητική αντιπροσωπία θα μεταβεί και θα επιστρέψει αυθημερόν και μάλιστα χωρίς επιβάρυνση των δημοσίων εξόδων, αφού την ειδική πτήση χορηγεί η Aegean».  

«Έτσι, μπορούν να είναι σίγουροι πως το βράδυ της ίδια μέρας θα επιστρέψουν στην Αθήνα μαζί με την κυβερνητική αποστολή και την ίδια πτήση, προκειμένου να υποβάλουν τις παραιτήσεις τους στον Πρόεδρο της ΝΔ, ο οποίος, ασφαλώς, δεν πρόκειται να ανεχθεί δύο ψεύτες και λαϊκιστές σε ανώτατα κομματικά αξιώματα», καταλήγουν οι κύκλοι του Μαξίμου.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ