Skip to main content

Μαξίμου σε ΝΔ για αεροσκάφος:Θεωρίες συνωμοσίας που θα ζήλευε ο Σώρρας

«Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος», αναφέρει το πρωθυπουργικό γραφείο.

Για «θεωρία συνωμοσίας», την οποία «θα ζήλευε ακόμη και ο Άρτεμης Σώρρας», κάνουν λόγο κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου, με αφορμή ρεπορτάζ του τηλεοπτικού σταθμού ΣΚΑΪ κατά το οποίο  κυβερνητικό αεροσκάφος της Βενεζουέλας προσγειώθηκε το Σάββατο στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος.

«Τα λαγωνικά του ΣΚΑΪ μας ανακάλυψαν ξανά. Από την προσγείωση ενός αεροσκάφους, το οποίο ερχόταν από την Ασία, στο αεροδρόμιο Ελευθέριος Βενιζέλος με σκοπό τον ανεφοδιασμό, ο ΣΚΑΪ κατασκεύασε μια θεωρία συνωμοσίας, την οποία θα ζήλευε ακόμη και ο Άρτεμης Σώρρας», σχολιάζουν οι κύκλοι του Μεγάρου Μαξίμου.

Προσθέτουν, δε, πως «η Ν.Δ. προφανώς έσπευσε να την υιοθετήσει, όπως προφανώς αναμέναμε. Το ερώτημα είναι εάν πρέπει να γελάσει ή να κλάψει κανείς με την κατάντια ενός πάλαι ποτέ σοβαρού κόμματος».

Νωρίτερα, η Νέα Δημοκρατία ζήτησε απαντήσεις για τη «μυστηριώδη πτήση» κυβερνητικού αεροσκάφους της Βενεζουέλας στο αεροδρόμιο «Ελ. Βενιζέλος».