Skip to main content

Μαξίμου: Θέλει ο Μητσοτάκης να κρυφτεί και ο Κουκοδήμος δεν τον αφήνει

Στη ΝΔ οι αντιλαϊκές εμμονές συμβαδίζουν με την πολιτική γελοιότητα, αναφέρει σε ανακοίνωσή του το γραφείο Τύπου του πρωθυπουργού

Καυστική ήταν η απάντηση του Γραφείου Τύπου του πρωθυπουργού στις δηλώσεις του βουλευτή της ΝΔ, Κ. Κουκουδήμου, ότι πιθανόν η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη να αναγκαστεί να προσφύγει σε τέταρτο μνημόνιο.

Στην ανακοίνωση του Μαξίμου τονίζονται τα εξής:

«Ο βουλευτής της ΝΔ αποκάλυψε μιλώντας χθες σε ραδιοφωνικό σταθμό, ότι "ίσως αναγκαστεί να μπει και σε ένα τέταρτο μνημόνιο η κυβέρνηση του Κυριάκου Μητσοτάκη".

Ένα μνημόνιο που θα υλοποιεί προφανώς τις εξαγγελίες του κ. Μητσοτάκη για ασφαλιστικό Πινοσέτ, επαναφορά του 1 προς 5, αντί του 1 προς 1 που πέτυχε η σημερινή κυβέρνηση για τις προσλήψεις στο Δημόσιο, επιστροφή στην εργασιακή ζούγκλα, κατάργηση του... ξεπερασμένου οκταώρου, επίθεση στην αμοιβή της εργασίας και άλλα «αναπτυξιακά» μέτρα, υπέρ των λίγων και σε βάρος των πολλών.

Το γεγονός ότι ο κ. Κουκοδήμος, μετά από εντολή της Πειραιώς, προσπάθησε να συμμαζέψει τα ασυμμάζευτα, απλώς επιβεβαιώνει ότι στη ΝΔ οι αντιλαϊκές εμμονές συμβαδίζουν με την πολιτική γελοιότητα».