Skip to main content

Μαξίμου: Τζάμπα αγχώνεται ο Μητσοτάκης για τον Μαρκογιαννάκη

Η κυβέρνηση σχολιάζει τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ, τονίζοντας πως ο κ. Μητσοτάκης «συνδυάζει τις μαζικές απολύσεις με διορισμούς αρίστων».

Τις δηλώσεις του πρώην βουλευτή της ΝΔ, Χρήστου Μαρκογιαννάκη, ο οποίος αποκάλυψε μιλώντας στη «Νέα Τηλεόραση Κρήτης» ότι ο αρχηγός της ΝΔ του προσέφερε ανταλλάγματα ΔΕΚΟ, προκειμένου να μην τον συμπεριλάβει στα ψηφοδέλτια του κόμματος, σχολιάζει με αιχμηρό τρόπο η κυβέρνηση.

«Ως αποζημίωση στους κομμένους βουλευτές του, όπως αποκάλυψε ο κ. Μαρκογιαννάκης, ο κ. Μητσοτάκης τους παραχωρεί "μέρισμα" στο Δημόσιο. Ή όποια ΔΕΚΟ διαλέξουν!» αναφέρει το Μαξίμου και προσθέτει πως με αυτόν τον τρόπο «δεν αποδεικνύεται μόνο ότι διακατέχεται από το οικογενειακό σύνδρομο της ιδιοκτησίας του κράτους. Αλλά και ότι προτίθεται, να συνδυάσει τις μαζικές απολύσεις και τη διάλυση του κοινωνικού κράτους, με διορισμούς αρίστων».

«Τζάμπα αγχώνεται πάντως» επισημαίνει σε ανακοίνωση και καταλήγει: «Δεν θα του δώσει ποτέ ο λαός τη δυνατότητα να διαμοιράσει τα ιμάτια του κράτους».