Skip to main content

Με 19 αθλήτριες η ελληνική αποστολή στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας της Σερβίας

Στο διεθνές τουρνουά πυγμαχίας θα αγωνισθούν 19 Ελληνίδες αθλήτριες, με την χώρα μας να διαθέτει την τέταρτη πολυπληθέστερη αποστολή.

Με στόχο ικανοποιητικές εμφανίσεις, αναχώρησε σήμερα (23/1) για την Σερβία, η ελληνική αποστολή, ενόψει του διεθνούς τουρνουά πυγμαχίας, που θα διεξαχθεί στην πόλη Σόμπορ από τις 24 έως τις 31 Ιανουαρίου.

Στην διοργάνωση, θα αγωνισθούν 19 Ελληνίδες αθλήτριες, με την χώρα μας να διαθέτει την τέταρτη πολυπληθέστερη αποστολή, πίσω από την Ρωσία, την Σερβία και Καζακστάν. Πρόκειται για μία ιστορική ημέρα για την ελληνική πυγμαχία, καθώς αυτή, είναι η μεγαλύτερη ελληνική αποστολή στο εξωτερικό και μάλιστα σε μία διοργάνωση που αγωνίζονται μόνο γυναίκες.

Την χώρα μας θα εκπροσωπήσουν στην κατηγορία των γυναικών οι Χρυσούλα Πλέα (54κ.), Μαρινέλλα Τσάνη (60κ.), Ολγα Παπαδάτου (63κ.) , Παρασκευή Μαυρομάτη (66κ.) και Βασιλική Σταυρίδου (75κ.).

Στην κατηγορία των νεανίδων, θα αγωνισθούν οι Ελένη Χολίδη, Ελπίδα Δεσπούδη (52κ.), Μαρία Κατεχάκη (54κ.) και Ευτυχία Κατσιρουβα (75κ.).

Τέλος, στις κορασίδες θα συμμετάσχουν οι Χριστίνα Φωτοπούλου, Αννα Μαρία Τριφύλλη (44-46κ.), Ιωάννα Κάντζαρη (48κ.), Λαμπρινή Γιαννακοπούλου (50κ.), Μαρία Γεωργοπούλου (52κ.), Ανδρομάχη Πετρίτση (54κ.), Βλάσια Μαυραγάνη, Παναγιώτα Κουζιλου (57κ.), Δανάη Ζενουνλαρη (60κ.) και Μαρία Ντασιονάκη (66κ.).

Πηγή: ΑΠΕ-ΜΠΕ