Πέμπτη 21 Οκτωβρίου 2021
x

ΜΕ 33 ΝΕΑ ΔΙΚΥΚΛΑ ΕΝΙΣΧΥΕΤΑΙ Ο ΣΤΟΛΟΣ ΟΧΗΜΑΤΩΝ ΤΟΥ ΔΗΜΟΥ ΘΕΣΣΑΛΟΝΙΚΗΣ

Τα νέα δίκυκλα τα οποία προμηθεύτηκε ο δήμος βρίσκονται στον χώρο του αμαξοστασίου και πρόκειται να τεθούν σε κυκλοφορίασε έναν μήνα.

Με 33 νέα δίκυκλα ενισχύεται ο στόλος οχημάτων του δήμου Θεσσαλονίκης, ώστε να αναβαθμιστούν οι υπηρεσίες που προσφέρονται σε τρεις νευραλγικούς τομείς παραγωγής δημοτικού έργου και συγκεκριμένα σε αυτούς της καθαριότητας, της δημοτικής αστυνομίας και της πολιτικής προστασίας.

Όπως εξήγησε ο αρμόδιος Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης Νίκος Ζεϊμπέκης, τα νέα δίκυκλα τα οποία προμηθεύτηκε ο δήμος Θεσσαλονίκης βρίσκονται στον χώρο του αμαξοστασίου και πρόκειται να τεθούν σε πλήρη κυκλοφορία μέσα σε διάστημα περίπου ενός μήνα.

Είκοσι από τα δίκυκλα αυτά θα καλύψουν τις ανάγκες του τομέα καθαριότητας. «Κατά το μεγαλύτερο μέρος τους τα νέα δίκυκλα θα τεθούν στη χρήση εποπτών της καθαριότητας, οι οποίοι θα συγκροτήσουν τη νέα ομάδα ευταξίας που σκοπεύουμε να δημιουργήσουμε από τις αρχές Σεπτεμβρίου, ώστε να επεμβαίνουμε άμεσα», ανέφερε σχετικά ο Αντιδήμαρχος Καθαριότητας και Ανακύκλωσης.

Ακόμη, από τον συνολικό αριθμό των δικύκλων, τρία θα διατεθούν στο Αυτοτελές Τμήμα Πολιτικής Προστασίας και δέκα στη Δημοτική Αστυνομία. Ειδικά αυτά που προορίζονται για τη Δημοτική Αστυνομία διαθέτουν παράλληλα σειρήνες και φάρους.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ