Skip to main content

Με 53 φιάλες αίματος ενισχύθηκε η Τράπεζα του δήμου Θερμαϊκού

Με επιτυχία η αιμοδοσία στους Νέους Επιβάτες - Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική, αφού προσήλθαν 75 αιμοδότες

Με 53 φιάλες ενισχύθηκε η Τράπεζα αίματος του Δήμου Θερμαϊκού κατά τη χθεσινή εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε στους Νέους Επιβάτες.

Η προσέλευση του κόσμου ήταν ιδιαιτέρως ενθαρρυντική, αφού προσήλθαν 75 αιμοδότες. Υπήρξαν, όμως, 22 απορρίψεις, κατόπιν ελέγχου από το ιατρικό προσωπικό του Νοσοκομείου Άγιος Παύλος.

«Ένα μεγάλο ευχαριστώ στους παλιούς, αλλά και τους νέους αιμοδότες, οι οποίοι διέθεσαν τον χρόνο τους για να πάρουν μέρος στην αιμοδοσία και συνέβαλλαν στην ενίσχυση της τράπεζας αίματος του Δήμου. Αυτή η αθρόα συμμετοχή, μας δίνει το έναυσμα για να καθιερωθεί η εθελοντική αιμοδοσία στον Δήμο», αναφέρει ο Αντιδήμαρχος Τουρισμού, Αθλητισμού και Πολιτισμού Δήμου Θερμαϊκού, Παναγιώτης Τροκάνας, και καταλήγει: «Μένουμε σπίτι για την οικογένειά μας, δίνουμε αίμα για τον συνάνθρωπο».

Παράλληλα, 80 φιάλες από «σταγόνες ζωής» συγκεντρώθηκαν από τον Πολιτιστικό Σύλλογο Επανομής στην εθελοντική αιμοδοσία, που πραγματοποιήθηκε το ίδιο πρωϊνό στο Πολυϊατρείο Επανομής.