Skip to main content

Με 65 αναπηρικά αμαξίδια ενισχύεται το Κέντρο Πρόνοιας Κ. Μακεδονίας

Τη σταδιακή αντικατάσταση των παλαιών και εμφανώς φθαρμένων, ακατάλληλων αμαξιδίων ξεκίνησε το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας.

Με 65 νέα αναπηρικά αμαξίδια μεταφοράς ενισχύεται το Κέντρο Κοινωνικής Πρόνοιας Κεντρικής Μακεδονίας, με σκοπό τη διευκόλυνση της μετακίνησης των εμποδιζόμενων ατόμων.

Την Πέμπτη, η διοίκηση του ΚΚΠΚΜ παρέλαβε τα πρώτα 15 και ξεκίνησε τη σταδιακή αντικατάσταση των παλαιών και εμφανώς φθαρμένων, ακατάλληλων αμαξιδίων.

«Για εμάς, αποτελεί προτεραιότητα η αναβάθμιση όλων των παρεχόμενων υπηρεσιών στους περιθαλπόμενους μας, όπως και η αποκατάσταση και ο εκσυγχρονισμός των κτηριακών υποδομών του Κέντρου. Η δικαίωση της προσπάθειάς μας, είναι το χαμόγελο και η ευτυχία των πασχόντων συνανθρώπων μας. Σύνθημά μας είναι «Πρώτα ο άνθρωπος για την Ελλάδα της Αξιοπρέπειας». Είναι η απαράβατη αρχή μας, την οποία υπηρετούμε και θα υπηρετήσουμε με αυταπάρνηση και μ’ όλη μας την ψυχή. Η κοινωνική πρόνοια κτίζεται με αγάπη και ανθρωπιά. Είναι δυο βασικές αρετές που εμπνέουν κι αλλάζουν τις κοινωνίες» δήλωσε κατά την παραλαβή τους η πρόεδρος του ΚΚΠΚΜ Βίκη Νάκου.