Skip to main content

Με αεροσκάφος της Ellinair πίσω στην Ελλάδα η σορός του Μπόρις Μουζενίδη

Αεροσκάφος της Ellinair θα μεταφέρει πίσω στην Ελλάδα τη σορό του επιχειρηματία, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή στη Μόσχα.

Με αεροσκάφος της Ellinair θα μεταφερθεί πίσω στην Ελλάδα η σορός του επιχειρηματία Μπόρις Μουζενίδη, ο οποίος άφησε την τελευταία του πνοή τα ξημερώματα σε νοσοκομείο της Μόσχας, μετά από επιπλοκές του κορωνοϊού.

Σύμφωνα με τη σελίδα Omorfa Taxidia, μέλη της οικογένειας θα ταξιδέψουν με την ειδική αυτή πτήση, προκειμένου να συνοδεύσουν τον άτυχο επιχειρηματία στο τελευταίο του ταξίδι.

Κατά τις ίδιες πληροφορίες, η πτήση θα πραγματοποιηθεί την προσεχή εβδομάδα, αφού πρώτα ολοκληρωθούν όλες οι απαραίτητες διαδικασίες.

Υπενθυμίζεται πως ο Μπόρις Μουζενίδης, ιδρυτής, ιδιοκτήτης και Πρόεδρος του ομώνυμου τουριστικού ομίλου, είχε πάει στη Μόσχα πριν δεκαπέντε ημέρες για την τουριστική έκθεση MITT. Νοσούσε εδώ και μια εβδομάδα από κορωνοϊό με ήπια συμπτώματα. Χθες το απόγευμα μπήκε εσπευσμένα στο νοσοκομείο της Μόσχας, όπου κατέληξε σήμερα τα ξημερώματα. Ο Μπόρις Μουζενίδης αντιμετώπιζε καρδιακά προβλήματα.