Skip to main content

Με Άγιαξ κληρώθηκε και πάλι ο ΠΑΟΚ - Στην Τούμπα το πρώτο ματς

Η κληρωτίδα στη Νιόν της Ελβετίας ανέδειξε τους Ολλανδούς ως αντίπαλους του Δικεφάλου του Βορρά στον 3ο προκριματικό γύρο της διοργάνωσης

Ένα... γνώριμο «βουνό», τον Άγιαξ θα βρει μπροστά του ο ΠΑΟΚ στο πρώτο βήμα για την είσοδό του στους χρυσοφόρους ομίλους του Champions League.

Η κληρωτίδα στη Νιόν της Ελβετίας ανέδειξε τους Ολλανδούς -για μία ακόμη φορά- ως αντίπαλους του Δικεφάλου του Βορρά στον 3ο προκριματικό γύρο της πρώτη τη τάξει ευρωπαϊκής διασυλλογικής διοργάνωσης.

Η πρώτη μάχη του ΠΑΟΚ με τον Αίαντα θα γίνει στις 6 ή στις 7 Αυγούστου και ο δεύτερος αγώνας στις 13 του ίδιου μήνα στο Άμστερνταμ.

Θα πρέπει να σημειωθεί ότι ο ΠΑΟΚ δεν έχει αποκλείσει ποτέ στην ιστορία του ολλανδικό σύλλογο. Και τις δύο φορές που τέθηκε αντιμέτωπος κόντρα στον Αίαντα αποκλείστηκε, παρά τα ιδανικά αποτελέσματα που είχε αποκομίσει στα πρώτα παιγνίδια, και στις δύο περιπτώσεις.

Αυτό το καλοκαίρι από τους ημιφιναλίστ της περυσινής διοργάνωσης αποχώρησαν οι Ντε Λιχτ και Ντε Γιονγκ για Γιουβέντους και Μπαρτσελόνα, αντίστοιχα, δυο από τους στυλοβάτες της περσινής ξέφρενης πορείας τόσο εντός των τειχών όσο και στο Champions League, που απέκλεισε Γιουβέντους και Ρεάλ Μαδρίτης.