Skip to main content

Με αιχμές η απολογία Μαντούβαλου το παραδικαστικό

Με την απολογία του δικηγόρου και πρώην βουλευτή κ. Πέτρου Μαντούβαλου συνεχίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η πολύμηνη δίκη για σκέλος της υπόθεσης του λεγόμενου «παραδικαστικού κυ
Με την απολογία του δικηγόρου και πρώην βουλευτή κ. Πέτρου Μαντούβαλου συνεχίστηκε ενώπιον του Τριμελούς Εφετείου Κακουργημάτων η πολύμηνη δίκη για σκέλος της υπόθεσης του λεγόμενου «παραδικαστικού κυκλώματος», στην οποία βασικός κατηγορούμενος είναι ο πρώην δικαστής Ευάγγελος Καλούσης.

Ο κ. Μαντούβαλος αντιμετωπίζει κατηγορίες σε βαθμό κακουργήματος, ενώ συγκατηγορούμενοί του είναι δύο συνεργάτες του δικηγορικού του γραφείου και ένας επιχειρηματίας. Απολογούμενος ο δικηγόρος αρνήθηκε όλες τις κατηγορίες που αντιμετωπίζει, χαρακτήρισε άδικη την δίωξή του και τόνισε ότι η εμπλοκή του στην υπόθεση τού κόστισε την πολιτική του καριέρα.

Αναρωτήθηκε μάλιστα ποιός ήταν εκείνος που «έβαλε φρένο στο γκάζι μου», ενώ άφησε αιχμές για τον τρόπο που χειρίστηκε την υπόθεση εναντίον του ο τότε εφέτης ανακριτής κ. Ι. Σίδερης. Τόνισε επίσης ότι ουδέποτε συνεργάστηκε με τον συγκατηγορούμενό του πρώην δικαστή υπέρ οποιουδήποτε κατηγορούμενου. Η δίκη συνεχίζεται.