Skip to main content

Με αλυσίδες η κυκλοφορία στα παράλια της Λάρισας

Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία του παραλιακού οδικού δικτύου του νομού Λάρισας, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν στην περιοχή.
Με αντιολισθητικές αλυσίδες διεξάγεται η κυκλοφορία των οχημάτων σε πολλά σημεία του παραλιακού οδικού δικτύου του νομού Λάρισας, λόγω των ισχυρών χιονοπτώσεων που σημειώθηκαν στην περιοχή τα τελευταία δύο 24ωρα. Σύμφωνα με το τελευταίο δελτίο της Αστυνομικής Διεύθυνσης Λάρισας, οι οδηγοί που θα κινηθούν στη βασική εναλλακτική διαδρομή των Τεμπών θα πρέπει να έχουν εγκαταστήσει στα οχήματά τους αντιολισθητικές αλυσίδες, ώστε να καταφέρουν να φθάσουν στον προορισμό τους.

Τα επικίνδυνα σημεία εντοπίζονται στο 71-75 χλμ. του δρόμου Λάρισας-Αγιάς και σε όλο το μήκος του δρόμου Κόκκινου  Νερού- Στομίου-Ομολίου-ΠΑΘΕ. Επίσης, αλυσίδες χρειάζονται τα οχήματα που θα κινηθούν και στους δρόμους Γόννων Καλλιπεύκης, Καλλιπεύκης- ορίων Πιερίας,  Καλλιπεύκης-Καρυάς, Αγιοκάμπου – Σκλήθρου και Αγιάς-Ανατολής, Αγιάς-Ποταμιάς, Αγιάς-Μελιβοίας, Αγιάς-Μεγαλοβρύσου.

Τα συνεργία της νομαρχίας και των δήμων Μελιβοίας και Ευρυμενών εργάζονται εντατικά για τον αποχιονισμό του οδικού δικτύου των παραλίων ενώ η χιονόπτωση στην περιοχή έχει πλέον σταματήσει.