Skip to main content

Με ανεξάρτητο συνδυασμό ο Σαραμάντος

Σε καθημερινές συναντήσεις και συζητήσεις με στελέχη της ευρύτερης περιοχής, ώστε να καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του, βρίσκεται ο νυν δήμαρχος Καλλιθέας.
Της Χρύσας Κυριακού

Σε καθημερινές συναντήσεις και συζητήσεις με στελέχη της ευρύτερης περιοχής, ώστε να καταλήξει στα πρόσωπα που θα στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του, βρίσκεται ο νυν δήμαρχος Καλλιθέας και εκ νέου υποψήφιος δήμαρχος του νέου δήμου Ωραιοκάστρου, που έχει προκύψει από τη συνένωση των δήμων Ωραιοκάστρου, Μυγδονίας και Καλλιθέας, Δ. Σαραμάντος. Μιλώντας στη Voria.gr, ο κ. Σαραμάντος τόνισε ότι το ψηφοδέλτιο του έχει ολοκληρωθεί στο σημερινό δήμο Καλλιθέας κατά 100%, στο δήμο Ωραιοκάστρου κατά 80% και στο δήμο Μυγδονίας κατά 70%.

Ο κ. Σαραμάντος την περασμένη Δευτέρα πραγματοποίησε συγκέντρωση στελεχών στην περιοχή της Νεοχωρούδας, όπου και ανακοίνωσε την κάθοδό του στις εκλογές του ερχόμενου Νοέμβρη. «Ήταν μια πρώτη συνάντηση στελεχών, που μετατράπηκε σε ανοικτή συγκέντρωση με την αθρόα προσέλευση πολιτών», είπε ο κ. Σαραμάντος. «Ανακοίνωσα σε όλους την απόφασή μου να διεκδικήσω με έναν ανεξάρτητο συνδυασμό, που θα τον στελεχώσουν πρόσωπα από όλους τους κομματικούς χώρους, το δημαρχιακό θώκο του νέου δήμου Ωραιοκάστρου», συμπλήρωσε. Όπως είπε συνομιλεί και με τον πρώην υποψήφιο δήμαρχο Ωραιοκάστρου, που είχε τη στήριξη του ΠΑΣΟΚ στο δήμο Ωραιοκάστρου, Α. Πολυχρονίδη, αλλά δεν είναι τίποτα ανακοινώσιμο μέχρι στιγμής.

«Ούτε για ανέκδοτο»

Ο κ. Σαραμάντος, αν και προέρχεται από το χώρο της ΝΔ, όπως υποστήριξε στη Voria.gr, δεν διεκδικεί το χρίσμα του κόμματος. «Ούτε για ανέκδοτο» απάντησε χαρακτηριστικά και συμπλήρωσε: «Όποιος διεκδικεί κομματικό χρίσμα στις εκλογές αυτές, κατά τη γνώμη μου είναι εκτός πραγματικότητας. Η τοπική κοινωνία δεν θέλει κόμματα», κατέληξε.