Skip to main content

Με αποστάσεις η άσκηση των Θεσσαλονικέων στη Νέα Παραλία (φωτο+vid)

Οι Θεσσαλονικείς βγήκαν το πρωί για άθληση στη Νέα Παραλία της Θεσσαλονίκης τηρώντας αποστάσεις ασφαλείας - Ερήμωσε η παραλία μετά τις 10:00

Στη Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης βγήκαν σήμερα το πρωί ελάχιστοι, για τα συνήθη δεδομένα προ κορωνοϊού, Θεσσαλονικείς, προκειμένου να κάνουν τη σωματική τους άσκηση.

Τηρώντας πλήρως τις αποστάσεις ασφαλείας, οι πολίτες κατά μόνας ή ανά δυάδες είτε περπατούσαν, είτε έτρεχαν είτε έκαναν ποδήλατο κατά μήκος του παραλιακού μετώπου.

Ήδη ένα τέταρτο πριν τις 10, δημοτικοί αστυνομικοί και αστυνομικοί της ΕΛΑΣ ετοιμάζονταν προκειμένου να ενημερώσουν τους πολίτες ότι βάσει του νέου ωραρίου η Νέα Παραλία θα κλείνει στις 10 το πρωί μέχρι τις 10 το βράδυ τα Σαββατοκύριακα.

Απόλυτη συμμόρφωση

Στις 10:00, μέσα σε ελάχιστα λεπτά με μια μόλις σύσταση από περιπολικό όχημα της δημοτικής αστυνομίας άδειασε η Νέα Παραλία Θεσσαλονίκης.

Οι δημοτικοί αστυνομικοί σημαίνοντας ανά διαστήματα τη σειρήνα, ενημέρωσαν τους πολίτες που βγήκαν για σωματική άθληση ή για βόλτα με τα κατοικίδιά τους για το νέο ωράριο.

Η ανταπόκριση των Θεσσαλονικέων ήταν άμεση, δείχνοντας πως έχουν εναρμονιστεί πλήρως με τα περιοριστικά μέτρα και τις νέες συνθήκες που έχουν διαμορφωθεί λόγω κορωνοϊού, και αποχώρησαν με την πρώτη σύσταση των αστυνομικών.

Σε διάστημα μόλις πέντε λεπτών, η Νέα Παραλία κυριολεκτικά... νέκρωσε από κόσμο.

Υπενθυμίζεται πως βάσει του νέου ωραρίου η Νέα Παραλία θα παραμένει κλειστή το Σαββατοκύριακο από τις 10 το πρωί έως τις 10 το βράδυ, μετρό που θα ισχύσει μέχρι τις 27 Απριλίου.

Γεννώνται ωστόσο απορίες για το κατά πόσο θα τηρηθούν οι αποστάσεις όταν αρθούν τα περιοριστικά μέτρα, λόγω της συχνής προσέλευσης στη Νέα Παραλία.

Δείτε φωτογραφίες: