Skip to main content

Χαλασμένα κλιματιστικά σε πολλά λεωφορεία του ΟΑΣΘ- Άπραγοι 170 οδηγοί

Ενδεικτικό των τεράστιων ελλείψεων σε λεωφορεία είναι το γεγονός ότι στη σημερινή πρωινή βάρδια περισσότεροι από 170 οδηγοί παρέμειναν άπραγοι.

Γράφει ο Σαλονικιός

Στη φωτογραφία απεικονίζεται ένα από τα πολλά λεωφορεία του ΟΑΣΘ τα οποία κυκλοφορούσαν σήμερα στη Θεσσαλονίκη με χαλασμένα κλιματιστικά.

Εξ' ου και, όπως φαίνεται, όλα τα παράθυρα του λεωφορείου, της γραμμής 34, είναι ανοιχτά. Σύμφωνα με στοιχεία τα οποία έχει στη διάθεσή της η Voria.gr σήμερα το πρωί βγήκαν στους δρόμους της Θεσσαλονίκης 275 λεωφορεία. Στη διάρκεια της ημέρας προστέθηκαν άλλα περίπου 15, όμως περισσότερα από 20 στη συνέχεια αποσύρθηκαν λόγω βλαβών.

Ενδεικτικό των τεράστιων ελλείψεων σε λεωφορεία είναι το γεγονός ότι στη σημερινή πρωινή βάρδια περισσότεροι από 170 οδηγοί παρέμειναν άπραγοι καθώς δεν υπήρχε διαθέσιμο λεωφορείο για να οδηγήσουν!

Υπενθυμίζεται ότι, σύμφωνα με τον πρόεδρο του Οργανισμού Στέλιο Παππά, πριν από έναν μήνα ο αριθμός των λεωφορείων στους δρόμους της πόλης άγγιζε τα 400, ενώ με βάση το χειμερινό πρόγραμμα θα έπρεπε να είναι 526.