Skip to main content

Θεσσαλονίκη: Με προβλήματα και τροχαία η επιστροφή των εκδρομέων - Upd

Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις στη ροή των αυτοκινήτων σημειώθηκαν στην Εθνική Οδό Θεσσαλονίκης - Μουδανίων - Αργά το βράδυ ομαλοποιήθηκε η κατάσταση

Με χαμηλές ταχύτητες, σε αρκετά σημεία του οδικού δικτύου, διεξήχθη από αργά το μεσημέρι της Κυριακής η επιστροφή των εκδρομέων του Σαββατοκύριακου στη Θεσσαλονίκη.

Οι μεγαλύτερες καθυστερήσεις στη ροή των αυτοκινήτων διαπιστώνονταν, όπως είναι φυσικό, στην ΕΟ Θεσσαλονίκης - Μουδανίων, για όσους επέστρεφαν από τη Χαλκιδική: οι ταχύτητες έπεφταν από το ύψος της Ν. Καλλικράτειας και στην είσοδο από την Ηράκλεια στον αυτοκινητόδρομο, ενώ η ίδια κατάσταση συνεχιζόταν μέχρι και μετά την κατηφόρα της Καρδίας, όπου η κίνηση αποσυμφορούνταν. Προβλήματα, ανά περιόδους, εμφανόιστηκαν και στην είσοδο της Περιφερειακής Οδού Θεσσαλονίκης, στη συμβολή με τη Μουδανίων.

Η κατάσταση στη Μουδανίων ομαλοποιήθηκε λίγο μετά τις 22:00.

Με μικροκαθυστερήσεις διεξαγόταν η κίνηση και στην Επαρχιακή Οδό Θεσσαλονίκης - Πολυγύρου, όπου, μάλιστα, το απόγευμα σημειώθηκε τροχαίο ατύχημαστο ύψος της Γαλάτιστας.

Μεγάλο κυκλοφοριακό πρόβλημα υπήρξε στη διασταύρωση Χαλκηδόνας, για περίσσοτερη από μία ώρα, μετά από σύγκρουση νταλίκας με δύο αυτοκίνητα, όπου τραυματίστηκαν τέσσερα άτομα.

Ομαλά διεξήχθη η κίνηση των οχημάτων που διέρχονταν από τα διόδια των Μαλγάρων, ενώ αυξημένη, κατά περιόδους, ήταν η κίνηση στα διόδια του Προφήτη, στην Εγνατία Οδό.

Πρώτη ενημέρωση: 18:33

Τελευταία ενημέρωση: 22:47