Skip to main content

Με χαμόγελα και προσδοκίες η κοπή πίτας του Μ.Α.ΖΙ.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης , ο Κώστας Βαφειάδης ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του Μ.Α.Ζ.Ι. για τη μεγάλη εθελοντική δράση του.

Την πίτα του για το 2019 έκοψε η αστική εταιρία μη κερδοσκοπικού χαρακτήρα «Μ.Α.Ζ.Ι. -Με Αλληλεγγύη Ζούμε Ισότιμα»  σε ξενοδοχείο της πόλης.

Η εκδήλωση πραγματοποιήθηκε με μεγάλη επιτυχία, με την αίθουσα να γεμίζει με φίλους και εθελοντές του «Μ.Α.Ζ.Ι.». Την βραδιά παρουσίασε ο πρεσβευτής του Μ.Α.Ζ.Ι. Αλέξης Κωστάλας, ενώ συμμετείχαν αφιλοκερδώς ο Διογένης Δασκάλου και οι Monnie Monnie Conniente, καθώς και ο  dj Ανδρέας Νικάκης.

Στην διάρκεια της εκδήλωσης , ο Κώστας Βαφειάδης ανακηρύχθηκε επίτιμο μέλος του Μ.Α.Ζ.Ι. για τη μεγάλη εθελοντική δράση του. Επίσης, προβλήθηκε βίντεο με πλάνα από τη μεγάλη δωρεά του Μ.Α.Ζ.Ι., ενός ψηφιακού αγγειογράφου στο νοσοκομείο ΑΧΕΠΑ , με χρηματοδότηση από το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος, ενώ η πρόεδρος, Αλεξάνδρα Γωγούση αφού εξήγησε στους καλεσμένους τις δυνατότητες του υπερσύγχρονου μηχανήματος, ευχαρίστησε ιδιαίτερα το Ίδρυμα Σταύρος Νιάρχος.

Το Μ.Α.Ζ.Ι. τίμησαν με την παρουσίας τους σύσσωμα τα σωματεία της πόλης: Γυναίκες χωρίς σύνορα, Ελπίδες, Θερμαϊδες, «Καλλιπάτειρα» παράρτημα Θεσσαλονίκης και παράρτημα Κατερίνης, Lions, Μέλισσα, Νέες Ελπίδες, Πολιτιστικός Σύλλογος Γυναικών Τούμπας, Ρόταρυ Πανοράματος καθώς και η πρόεδρος του Ελληνικού Συλλόγου Μαρία Κάλλας κ. Λιάνα Σκουρλή. Επίσης στην εκδήλωση παραβρέθηκαν υποψήφιοι δήμαρχοι Θεσσαλονίκης, πολιτευτές και πολλοί υποψήφιοι δημοτικοί και περιφερειακοί σύμβουλοι.

Αρωγοί στην εκδήλωση ήταν οι χορηγοί Δρ. Γιολάντα Πεπέ,  η εταιρεία EMBRYOCLINIC, η εταιρία Tsaldaris Luxury Craft Prosklisi, η Βαλεντίνη Βασιλειάδου, η KYANA PROFESSIONAL HAIR PRODUCT, το BEST of DEALS, Akis Arts Photography, το φροντιστήριο ξένων γλωσσών KYRIAKIDOU DOWN TOWN, το Grand Hotel Palace, o κ. Αλέξανδρος Νεράντζης, ασφαλιστικός σύμβουλος της Allianz Greece και το Catwalk Natasa Ntortoglou. Το Μ.Α.Ζ.Ι. ευχαριστεί ιδιαίτερα την Τζένη Δεληχρήστου που αφιλοκερδώς  προσέγγισε τους χορηγούς και τους αμέτρητους δωρητές.