Skip to main content

Βαρουφάκης: Ο λαός τιμώρησε μια ακόμη μνημονιακή κυβέρνηση

O πρόεδρος του ΜέΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης υπογράμμισε ότι για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται η στροφή του 2015 μετά το δημοψήφισμα.

Ο λαός τιμώρησε μια ακόμη μνημονιακή κυβέρνηση, υπογράμμισε ο επικεφαλής του ΜΕΡΑ25, Γιάννης Βαρουφάκης, τονίζοντας ότι το εκλογικό αποτέλεσμα είναι αποτέλεσμα αρνητικής ψήφου.

O πρόεδρος του ΜέΡΑ25, που σύμφωνα με την εκτίμηση αποτελέσματος της SingularLogic μπαίνει στη Βουλή με εννέα έδρες, υπογράμμισε ότι για την ήττα του ΣΥΡΙΖΑ ευθύνεται η στροφή του 2015 μετά το δημοψήφισμα.

Η κυβέρνηση ΣΥΡΙΖΑ κληροδότησε μία "φυλακή χρέους" και δρομολόγησε με τις αποφάσεις της τη νίκη της ΝΔ, τόνισε ο κ. Βαρουφάκης.

Η χρεοδουλοπαροικία μας, η μνημονιακή Ελλάδα κλείνει ένα κεφάλαιο και ανοίγει ένα ακόμη που φοβάμαι ότι θα είναι σκοτεινότερο, συμπλήρωσε.

Εμείς ως ΜέΡΑ25 δεσμευόμαστε ότι εντός και εκτός Βουλής θα μιλάμε με πλήρη ανυπακοή. Ξεκινάμε ανένδοτο αγώνα απέναντι σε όσα θα στήνει από αύριο η ΝΔ πάνω στο 4ο μνημόνιο που της κληροδότησε ο ΣΥΡΙΖΑ, υπογράμμισε.

Νωρίτερα, ο κ. Βαρουφάκης έφτασε στα γραφεία του ΜΕΡΑ25, στο κέντρο της Αθήνας, συνοδευόμενος από τη σύζυγο του Δανάη Στράτου, με τα στελέχη του κόμματος να τον υποδέχονται με χειροκροτήματα.