Skip to main content

Με χορό θα γιορτάσει τα 100 χρόνια λειτουργίας το «Άσυλο του Παιδιού»

Πρόκειται για ένα από τα ιστορικά Φιλανθρωπικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης, που ιδρύθηκε το 1919 από εθελόντριες της πόλης.

Το «Άσυλο του Παιδιού», από τα ιστορικά Φιλανθρωπικά Σωματεία της Θεσσαλονίκης, που ιδρύθηκε το 1919 από εθελόντριες της πόλης, στο πλαίσιο του εορτασμού των 100 χρόνων αδιάλειπτης λειτουργίας του, θα διοργανώσει τον «Χορό των Ανεμώνων», που θα πραγματοποιηθεί το Σάββατο 23 Φεβρουαρίου 2019, στις 9μ.μ., στο Hyatt Regency Thessaloniki.

Το ταξίδι στη Θεσσαλονικιώτικη κοσμική ατμόσφαιρα του ’50 μέσω του μυθικού Χορού των Ανεμώνων θα στηρίξουν με την παρουσία τους ο Λάκης Γαβαλάς και η Βίκυ Χατζηβασιλείου. Πολλά είναι τα highlights και οι εκπλήξεις της βραδιάς που θα μας μεταφέρουν στο κλίμα της εποχής, ενώ η live μπάντα «Souled Out», και ο dj Ανδρέας Νικάκης θα μας διασκεδάσουν με τις σύγχρονες μουσικές τους επιλογές.

Όπως αναφέρει και η Πρόεδρος του Ασύλου του Παιδιού κ. Μαίρη Ευθυμιάδου: «Το διοργανώνουμε προς τιμήν των Εκατό Χρόνων του «Ασύλου του Παιδιού», που τον πρωτοεισήγαγε στα ήθη και τα ημερολόγια της πόλης. 

Το διοργανώνουμε για να απολαύσουμε την όμορφη συντροφιά των προσωπικοτήτων της πόλης, που είσαστε όλοι εσείς, σε μια συνάντηση χωρίς προηγούμενο, πρόσφατο τουλάχιστον. Το διοργανώνουμε και γιατί, όπως και τις δεκαετίες του ’50 και του ’60, τα έσοδα αυτού του Χορού θα πληρώσουν την εκπαίδευση και την περίθαλψη παιδιών από οικογένειες με περιορισμένα μέσα».