Skip to main content

Υποδοχή Χριστουγέννων από Σπυράκη με 7 χορωδίες της Θεσσαλονίκης (vid)

Επτά χορωδίες της πόλης συμμετείχαν στην εορταστική εκδήλωση της ευρωβουλευτή στο Ολύμπιον - Τι ευχήθηκε η ίδια για την Ελλάδα

Χριστουγεννιάτικες μελωδίες αντήχησαν σήμερα το πρωί στην κεντρική αίθουσα του Ολύμπιον, στο κέντρο της Θεσσαλονίκης, όπου πραγματοποιήθηκε η εορταστική εκδήλωση «Υποδεχόμαστε τα Χριστούγεννα με τις ΦΩΝΕΣ της πόλης μας», που διοργάνωσε η ευρωβουλευτής και εκπρόσωπος Τύπου της ΝΔ, Μαρία Σπυράκη.

Στο πρόγραμμα συμμετέχουν επτά χορωδίες της Θεσσαλονίκης που τραγούδησαν παραδοσιακές μελωδίες αλλά και κάλαντα από τη Μακεδονία και τις υπόλοιπες γωνιές της χώρας.

«Η πόλη μας έχει έναν πλούτο που είναι κρυμμένος και έτσι η ιδέα ήταν να υποδεχτούμε τα Χριστούγεννα με τις φωνές της πόλης, με τα παιδιά που συμμετέχουν σε χορωδίες, με τους ενήλικες που συμμετέχουν σε χορωδίες, με εκκλησιαστικές χορωδίες που τις ακούμε πλέον εκτός πλαισίου. Είναι μεγάλη μου τιμή που επτά χορωδίες της πόλης, ενδεχομένως και οι πιο σημαντικές, ήρθαν να πουν τα κάλαντα», δήλωσε στη Voria.gr η κα. Σπυράκη.

 

Στέλνοντας η ίδια τις δικές της ευχές, ευχήθηκε υγεία σε όλους και εξέφρασε την ελπίδα της «το 2019 να δώσει την ευκαιρία στην Ελλάδα να το πάρει αλλιώς».

Την εκδήλωση της ευρωβουλευτή τίμησε πλήθος κόσμου μεταξύ των οποίων στέλεχη της ΝΔ, όπως ο πρωην υπουργός Μακεδονίας - Θράκης, Θεόδωρος Καράογλου αλλά και ο δήμαρχος και πρόεδρος της ΠΕΔΚΜ, Λάζαρος Κυρίζογλου.