Skip to main content

Με δύο προεκλογικά γραφεία στην Εγνατία ο Αηδονόπουλος

Ο υποψήφιος δήμαρχος Θεσσαλονίκης, Χάρης Αηδονόπουλος, «τρέχει» την προεκλογική εκστρατεία του και στήνει το ψηφοδέλτιό του.

Ο Χάρης Αηδονόπουλος, όχι μόνο επιμένει στην υποψηφιότητά του για δήμαρχος Θεσσαλονίκης, αλλά φαίνεται να είναι από τους πλέον έτοιμους, καθώς αφενός ξεκίνησε πρώτος την προεκλογική εκστρατεία, ανακοινώνοντας την υποψηφιότητα, αφετέρου εδώ και καιρό βρίσκεται σε ανοιχτό διάλογο με πρόσωπα της πόλης, ώστε να στελεχώσουν το ψηφοδέλτιό του.

Ο κ. Αηδονόπουλος κάνει τη δική του καμπάνια κυρίως στο Facebook, όπου σήμερα ανάρτησε και επισήμως την έναρξη λειτουργίας των γραφείων της παράταξής του «Συνέργεια – Πρώτα η Πόλη μας».

Τα γραφεία λειτουργούν επί της Εγνατίας 98, ενώ σύντομα, όπως αναφέρει ο κ. Αηδονόπουλος, θα λειτουργήσουν και στην Εγνατία 64. Στο μονολεκτικό σχόλιό του ο κ. Αηδονόπουλος επιλέγει το «ετοιμοπόλεμος», με τη χρήση emoji.

Παράλληλα πάντως ο κ. Αηδονόπουλος τρέχει και σημαντικές κοινωνικές δράσεις της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας, καθώς παραμένει συντονιστής του συγκεκριμένου τομέα (κοινωνικής συνοχής). Η πιο πρόσφατη από αυτές έγινε στη λίμνη Δοϊράνη και αφορούσε σε παιδιά με μεσογειακή αναιμία, ρευματοπάθειες και νοητική στέρηση.