Skip to main content

Με δώδεκα παίκτες η σημερινή προπόνηση

Με δώδεκα παίκτες πραγματοποιήθηκε η σημερινή προπόνηση του ΠΑΟΚ, καθώς στους -ήδη απόντες- διεθνείς προστέθηκαν και οι απουσίες των Ίβιτς και Χαλκιά. Αντιπροσωπεία ποδοσφαιριστών θα βρεθεί αύριο στα
Άλλοι δύο παίκτες, λοιπόν, απουσίασαν από την προπόνηση που διεξήχθη σήμερα στη Σουρωτή. Συγκεκριμένα, ο Παύλος Δερμιτζάκης, εκτός από τους έντεκα διεθνείς και τον τραυματία Λίνο, δεν είχε στη διάθεσή του και τους Κώστα Χαλκιά και Βλάνταν Ίβιτς.

Οι δύο τελευταίοι ζήτησαν και πήραν άδεια από τη σημερινή προπόνηση, για προσωπικούς λόγους ο καθένας, συνδυάζοντάς την και με το αυριανό ρεπό της ομάδας. Έτσι, ο Έλληνας τεχνικός είχε μόλις δώδεκα παίκτες υπό τις οδηγίες του.

Η προπόνηση περιελάμβανε κυρίως ασκήσεις τακτικής. Το βάρος δόθηκε και πάλι στην ανάπτυξη και στη σωστή αμυντική και επιθετική λειτουργία. Ουσιαστικά, η προετοιμασία για το δύσκολο εκτός έδρας παιχνίδι που ακολουθεί με τον Παναθηναϊκό θα ξεκινήσει σε φουλ ρυθμό και πάλι από την ερχόμενη Δευτέρα, με τους τελευταίους διεθνείς να επιστρέφουν στη Θεσσαλονίκη την Τετάρτη.

Εκπροσώπηση στα Τέμπη

Αρκετοί από τους εναπομείναντες στην πόλη παίκτες του ΠΑΟΚ, εκπροσωπώντας και τους υπόλοιπους συναδέλφους τους, θα δώσουν αύριο  το παρών στο μνημόσυνο που θα γίνει στα Τέμπη για τους έξι αδικοχαμένους οπαδούς του "Δικέφαλου".

Το "παρών" εκεί, βεβαίως, θα δώσουν και οι διοικούντες την ασπρόμαυρη ΠΑΕ, αντιπροσωπεία από τη διοίκηση του, όπως και αθλητές άλλων τμημάτων του Α.Σ. ΠΑΟΚ.