Skip to main content

Με επιτυχία τα εγκαίνια του Επιστημονικού Κέντρου για παιδιά «Wizkids»

Το Wizkids παρέχει πληθώρα υπηρεσιών σε βρέφη, παιδιά και εφήβους, σε κατάλληλα εξοπλισμένους χώρους στις εγκαταστάσεις του Κέντρου.

Τα εγκαίνια του Επιστημονικού Κέντρου Θεραπείας βρεφών, παιδιών και εφήβων Wizkids (από το Wise kids) πραγματοποιήθηκαν με επιτυχία στις εγκαταστάσεις του κέντρου, στην Καλαμαριά (Αιγαίου 66).

Το "Wizkids", είναι ένας από τους πιο καλαίσθητους και πλήρως εξοπλισμένους χώρους στην Θεσσαλονίκη, με πρωτοποριακές υπηρεσίες και επίκεντρο το παιδί, αναφέρει σχετική ανακοίνωση.

Ανάμεσα στους καλεσμένους στα εγκαίνια παρευρέθηκαν φίλοι του κέντρου, γονείς και παιδιά αλλά και δημοσιογράφοι.

Οι ιδιοκτήτες του Κέντρου, Βάσω Μαυρίδου (Εργοθεραπεύτρια) και o Χρήστος Κάρμης (Ψυχολόγος), υποδέχθηκαν τον κόσμο και αναφέρθηκαν στους στόχους του Κέντρου.

Συγκεκριμένα η κ. Μαυρίδου τόνισε «τις καινοτόμες για τη Θεσσαλονίκη υπηρεσίες, την επιστημονικά τεκμηριωμένη προσέγγιση και την αγάπη για τα παιδιά» ως κύρια χαρακτηριστικά του Wizkids. Ο κ. Κάρμης, από την πλευρά του, αναφέρθηκε «στις πλήρως εξοπλισμένες αίθουσες θεραπείας με ότι πιο σύγχρονο υπάρχει στον χώρο και στην άρτια και επιστημονική εκπαίδευση όλων των συνεργατών/θεραπευτών με στόχο τις εξειδικευμένες και ποιοτικές υπηρεσίες που παρέχει το Wizkids».              

Στο επιστημονικό κέντρο Wizkids, εκτός από την Ψυχολογική υποστήριξη, την Εργοθεραπεία, τη Λογοθεραπεία, το Ειδικό Παιδαγωγικό πρόγραμμα και τη Συμβουλευτική γονέων, παρέχονται υπηρεσίες όπως:

WizBaby (Ανάπτυξη γνωστικών, κινητικών, επικοινωνιακών και συναισθηματικών δεξιοτήτων, διαχείριση συμπεριφορών, συμβουλευτική νέων γονέων κ.α (+18 μηνών) & Developmental play groups (2-4 Ετών) όπου η ανάπτυξη νέων δεξιοτήτων γίνεται μέσα από το στοχευμένο παιχνίδι σε μικρές ομάδες υπό την καθοδήγηση της εργοθεραπευτή).

WizStudy (Ειδικό Μαθησιακό πρόγραμμα Καθημερινής σχολικής προετοιμασία μαθητών του δημοτικού)

WizClub (Εξειδικευμένη Απασχόληση, Θεατρικό παιχνίδι, Μουσικοθεραπεία για παιδιά με αναπτυξιακές δυσκολίες όλων των ηλικιών κ.α)

Αναλυτικές πληροφορίες για το επιστημονικό κέντρο θα βρείτε στο: https://www.facebook.com/WizkidsGR/