Τετάρτη 1 Απριλίου 2020
x

ΜΕ ΕΡΓΑΖΟΜΕΝΟΥΣ ΣΤΗΝ ΠΕΡΙΦΕΡΕΙΑ ΣΥΝΑΝΤΗΘΗΚΕ Ο ΑΒΡΑΜΟΠΟΥΛΟΣ

Ο υποψήφιος Περιφερειάρχης με τη Λαϊκή Συσπείρωση ζήτησε την ψήφο των εργαζομένων «για να ορθωθούν εμπόδια» απέναντι στην «αντιλαϊκή λαίλαπα».

Στο νέο κτήριο της Περιφέρειας Κεντρικής Μακεδονίας στη Θεσσαλονίκη περιόδευσε χθες ο υποψήφιος περιφερειάρχης με την «Λαϊκή Συσπείρωση» Σωτήρης Αβραμόπουλος, μαζί με τους υποψήφιους περιφερειακούς συμβούλους Ρέβα Βασίλη, Χαβατζά Γιώργο και Χοροζίδη Κλεοπάτρα, όπου μίλησαν στους εργαζόμενους στις υπηρεσίες της ΠΚΜ.

Στις συζητήσεις που έγιναν με τους εργαζόμενους αναπτύχθηκαν κυρίως «τα ζητήματα των βασικών ελλείψεων των υπηρεσιών σε προσωπικό αλλά και υλικοτεχνική υποδομή και η επιτακτική  ανάγκη να γίνουν άμεσα οι απαιτούμενες προσλήψεις μόνιμου προσωπικού, με πλήρη εργασιακά και ασφαλιστικά δικαιώματα, για την άρτια στελέχωση των υπηρεσιών της Π.Κ.Μ και  να σταματήσει επιτέλους η ομηρία των συμβασιούχων» αναφέρεται σε σχετική ανακοίνωση.

 Ο κ. Αβραμόπουλος επεσήμανε το διαρκές ενδιαφέρον των περιφερειακών συμβούλων της «Λαϊκής Συσπείρωσης» να αναδείξουν και να στηρίξουν μέσα στο Περιφερειακό Συμβούλιο απαιτώντας την άμεση επίλυση τους, τα οξυμμένα προβλήματα των εργαζόμενων στις υπηρεσίες της ΠΚΜ, «όπως, απλήρωτοι  εργαζόμενοι στο Κέντρο Πολιτισμού, επέκταση ωραρίου  σε εργαζόμενους ΙΔΑΧ της Περιφέρειας ΚΜ, αέρια ρύπανση από τα χύδην φορτία του λιμανιού, νομική στήριξη των υπαλλήλων, κλπ».

Κάλεσε τέλος τους εργαζόμενους, «με κριτήριο ψήφου την ικανοποίηση των σύγχρονων λαϊκών αναγκών, που συνθλίβονται κάτω από την πολιτική και τις κατευθύνσεις της ΕΕ, με την οποία συμφωνούν όλοι οι άλλοι υποψήφιοι διεκδικητικές της Περιφέρειας, να ενισχύσουν το ΚΚΕ και τη "Λαϊκή Συσπείρωση" για να ορθωθούν εμπόδια, να δυναμώσει η αντίσταση και η αντιπολίτευση στην αντιλαϊκή λαίλαπα» καταλήγει η ανακοίνωση.
A+
A-ΕΠΙΣΤΡΟΦΗ ΣΤΗΝ ΑΡΧΗ ΤΟΥ ΑΡΘΡΟΥ