Skip to main content

«Με Αίσθημα Ευθύνης»: Παρουσιάζει το βιβλίο του ο Σ. Αναστασιάδης

Πρόκειται για ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του κ. Αναστασιάδη, γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα

Στην παρουσίαση του βιβλίου του «με Αίσθημα Ευθύνης» προχωρεί την Κυριακή 13 Ιανουαρίου στις 11, στο ξενοδοχείο «Porto Palace», στη Θεσσαλονίκη, ο βουλευτής της Νέας Δημοκρατίας, Σάββας Αναστασιάδης.

Όπως αναφέρεται στη σχετική ανακοίνωση, πρόκειται για ένα πόνημα βασισμένο στις θέσεις, τη στάση και την κοινοβουλευτική δραστηριότητα του κ. Αναστασιάδη, γύρω από σημαντικά Εθνικά θέματα που διαφορετικά, όπως ο ίδιος επισημαίνει, θα είχαν ξεχαστεί θαμμένα μέσα στα πρακτικά και τα αρχεία της Βουλής και δεν θα γίνονταν ποτέ γνωστά στο ευρύτερο κοινό.

Το βιβλίο θα παρουσιάσουν ο  πρώην Υπουργός κ. Ευρυπίδης Στυλιανίδης, ο Καθηγητής Διεθνούς Δικαίου και Εξωτερικής Πολιτικής στο Πάντειο Πανεπιστήμιο και πρ. Γεν. Γραμ. του Υπουργείου Εσωτερικών κ. Άγγελος  Συρίγος και ο Εκδότης- Πολιτικός αναλυτής κ. Σάββας Καλεντερίδης.

Τη συζήτηση θα συντονίσει ο δημοσιογράφος - Διευθυντής της εφημερίδας «Εστία» Μανώλης Κοττάκης, ενώ χαιρετισμό θα απευθύνουν ο Περιφερειάρχης Κεντρικής Μακεδονίας  Απόστολος Τζιτζικώστας και ο Δήμαρχος Αμπελοκήπων–Μενεμένης και Πρόεδρος της Π.Ε.Δ./Κ.Μ. κ. Λάζαρος Κυρίζογλου.

Όπως υπογραμμίζει ο Αν. Τομεάρχης Εξωτερικών ΝΔ, Απόδημου Ελληνισμού: «Με αίσθημα ευθύνης υπηρέτησα και υπηρετώ τον τόπο μου, Πατρίδα, εκλογική περιφέρεια και συμπολί­τες και θεώρησα καθήκον και υποχρέωση να καταγρά­ψω και να παρουσιάσω ορισμένες πρωτοβουλίες, ώστε μέσα από αυτές ο αναγνώστης να αντλήσει χρήσιμα στοιχεία για τη δραστηριότητά μου στο Κοινοβούλιο».