Skip to main content

Με φωτογραφία του Πολάκη να καπνίζει η απάντηση ΝΔ στο άρθρο Τσίπρα

Με τη φωτογραφία του πρώην αναπληρωτή υπουργού Υγείας Παύλου Πολάκη να καπνίζει στο υπουργείο απάντησε η ΝΔ στο άρθρο του προέδρου του ΣΥΡΙΖΑ

Με μια φωτογραφία του Παύλου Πολάκη, ενώ καπνίζει στο υπουργείο Υγείας την περίοδο που ήταν αναπληρωτής υπουργός απάντησε η ΝΔ στο σημερινό άρθρο του Αλέξη Τσίπρα στην «Εφημερίδα των Συντακτών» σχετικά με το τι θα γινόταν αν την κρίση του κορωνοϊού διαχειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ ως κυβέρνηση.

«Η απάντηση στο σημερινό άρθρο του κ. Τσίπρα στην Εφημερίδα των Συντακτών σχετικά με το τι θα γινόταν αν την υγειονομική κρίση του κορωνοϊού διαχειριζόταν ο ΣΥΡΙΖΑ είναι η εξής», αναφέρουν από την Πειραιώς και παραθέτουν τη σχετική εικόνα.

«Η χυδαιότητα και η ένδεια επιχειρημάτων τους θα μπορούσε να είναι κωμική αν δεν ήταν επικίνδυνη για το μέλλον της χώρας», αντέτεινε ο εκπρόσωπος Τύπου του ΣΥΡΙΖΑ, Αλέξης Χαρίτσης, σχολιάζοντας την αντίδραση της ΝΔ.

«Ο Αλέξης Τσίπρας, σε σημερινό του άρθρο στην Εφημερίδα των Συντακτών, θέτει ορισμένα πολύ σοβαρά ζητήματα για τη διαχείριση της υγειονομικής και οικονομικής κρίσης. Η απάντηση της Νέας Δημοκρατίας παραπέμπει σε διαδικτυακό τρολ: "Ο Πολάκης καπνίζει"», σημείωσε ο κ. Χαρίστης.